loader

KPMG si Tagetik semneaza un parteneriat exclusiv in Romania si Moldova

KPMG, una dintre cele mai importante companii pe piata de consultanta in afaceri din Romania si Moldova, si Tagetik, un furnizor global de solutii software integrate pentru Performance Management, Disclosure Management, Financial Governance si Business Intelligence, au anuntat astazi un parteneriat exclusiv pentru furnizarea de servicii de Performance Management in Romania si Moldova.


“Acest parteneriat confirma angajamentul nostru pentru inovare si promovarea solutiilor de ultima generatie pentru clientii nostri. Combinatia dintre cunostintele functionale, expertiza financiara, experienta in industrie si afaceri ale KPMG si Tagetik ne va permite sa oferim un ajutor mult mai cuprinzator clientilor nostri in conducerea strategica a operatiunilor”, a explicat Serban Toader, Senior Partner KPMG in Romania si Moldova.


“Tagetik promoveaza relatiile de colaborare cu firmele de servicii profesionale, care ne permit sa intelegem mai bine dinamica pietei si sa raspundem cu o oferta mult mai atractiva de produse”, a adaugat Bani Brandolini – Presedinte International al Tagetik: “Ne bucuram sa extindem in Romania si Moldova parteneriatul global dintre KPMG si Tagetik, unde combinatia dintre cunostintele noastre tehnice si expertiza KPMG ne va permite sa oferim clientilor nostri solutii competitive cu o mare valoare adaugata”.


Acest acord va permite accesul rapid al companiilor din Romania si Moldova la solutiile Tagetik, beneficiind in acelasi timp de experienta KPMG in consultanta pe piata locala. Tagetik 4 Performance Management reprezinta o solutie automata, integrata, care incorporeaza intr-o singura aplicatie functionalitati de bugetare, planificare si previziune, consolidare si inchidere financiara, analiza profitabilitatii si raportare, oferind managementului informatii detaliate cu privire la activitatea operationala si respectand in acelasi timp cerintele financiare si legislative.


“Suntem incantati sa oferim clientilor nostri solutii complete. Pana in prezent, am asistat clientii din diferite industrii in definirea indicatorilor financiari, imbunatatirea proceselor si dezvoltarea de metodologii necesare pentru monitorizarea si gestionarea performantei. In acest moment oferim si aplicatia care raspunde acestor cerinte. Obiectivul nostru este simplificarea activitatilor derulate in cadrul Departamentulul Financiar al companiilor si facilitarea luarii deciziilor”, a concluzionat Aurelia Costache, Partner, Management Consulting, KPMG in Romania.


 Despre KPMG


KPMG este reteaua globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Ne desfasuram activitatea in 152 de tari si avem 145.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Societatile independente membre ale retelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvetiana. Fiecare societate KPMG este din punct de vedere legal o entitate separata si distincta si se descrie ca atare.


In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent dispunem de un numar de peste 650 de angajati si parteneri, atat cetateni romani si moldoveni, cat si straini.


Pentru mai multe informatii: www.kpmg.com/ro


Tagetik este dedicat 100% simplificarii proceselor financiare derulate in cadrul Departamentelor Financiare pentru a accelera procesul decizional in vederea atingerii obiectivelor strategice. Aplicatia recunoscuta la nivel global Tagetik 4 Performance Managementeste solutia ideala pentru companiile care doresc atingerea unui nivel superior de expertiza financiara intr-o solutie integrata de planificare, previziune, consolidare,  raportare, managementul profitabilitatii, publicarea informatiilor financiare, guvernanta financiara si analiza.


Tagetik este o companie globala in expansiune, cu operatiuni in peste 20 de tari si peste 500 de clienti, care furnizeaza o experienta exceptionala prin concentrarea exclusiva asupra zonei financiare. Pentru mai multe informatii: www.tagetik.com