loader
Konica Minolta lanseaza noua gama de echipamente office - bizhub i-Series

Konica Minolta lanseaza noua gama de echipamente office - bizhub i-Series

Konica Minolta, lider mondial pe piata productiei de echipamente de printare, lanseaza noua gama office, bizhub i-Series. Noua generatie de sisteme multifunctionale, compatibila cu tehnologia IoT (Internet of Things), face parte din portofoliul consacrat bizhub.

Gama bizhub i-Series aduce plus valoare clientilor si raspunde cerintelor de productivitate si fiabilitate impuse de mediile de afaceri.

Echipamentele de birou bizhub i-Series vor fi disponibile atat in format A3 color, prin modelele C250i, C300i, C360i, cat si in format A4 color, prin modelele C3300i, C3320i, C3350i, C4000i si C4050i.

Un avantaj imediat pentru clienti consta in simplificarea proceselor de lucru complexe. Noile modele bizhub i-Series dispun de instrumentele necesare unei retele eficiente de comunicatii ce creste productivitatea, imbunatateste procesele de lucru si asigura suportul necesar dezvoltarii afacerii.

„Konica Minolta, lider de piata pe segmentul echipamentelor multifunctionale A3, isi dezvolta constant portofoliul de produse, in concordanta cu cele mai recente tendinte in domeniu, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor. Lansarea noii game de echipamente reprezinta o directie importanta in strategia noastra de business, pe termen lung. Gama bizhub i-Series reprezinta alegerea perfecta pentru mediile de lucru care impun eficienta, fiabilitate si calitate la standarde inalte” a declarat Helmut Ignat, Director General al Konica Minolta Business Solutions Romania.

Design minimalist si interfata intuitiva

Noua serie de echipamente multifunctionale se remarca printr-un design modern si atractiv, cu un ecran tactil de pana la 10 inch si o interfata intuitiva, de tip smartphone, usor de personalizat. Modelele A3 si cele A4 functioneaza in acelasi mod si dispun de operabilitate intuitiva, astfel incat utilizatorii pot beneficia de productivitate maxima, indiferent de echipamentul folosit.

Performanta si eficienta, conectivitate mobila

Noile MFP-uri bizhub i-Series, prevazute cu engine performant si procesor central quad-core cu memorie standard de 8 GB si SSD de 256 GB, asigura operatiuni de printare rapida si de  calitate superioara. Viteza mare de printare pe medii variate, alimentarea de mare viteza cu detectare, alimentarea cu coli multiple, corectia digitala la deplasarea hartiei si tavile de capacitate mare sunt noi particularitati ce imbina fiabilitatea si versatilitatea in utilizare.

Suita Dispatcher include managementul de printare si asigura un flux de lucru optimizat. Solutia este ideala pentru clientii care isi doresc gestionarea si reducerea costurilor de printare, precum si imbunatatirea securitatii documentelor, prin implementarea fluxurilor de lucru digitale.

Noile modele bizhub i-Series se pot personaliza si pot extinde noi capabilitati prin acces la aplicatii suplimentare din magazinul online Konica Minolta MarketPlace.

Servicii administrate si securitate de nivel inalt

Gama bizhub i-Series este prevazuta cu un sistem de stocare a datelor pentru diagnosticarea eventualelor probleme si inlocuirea la timp a pieselor si consumabilelor. Astfel, timpii de nefunctionare sunt redusi la minimum. In plus, Konica Minolta dispune de o platforma dedicata prin care utilizatorii beneficiaza de suport la distanta, posibilitati de backup si servicii de monitorizare si mentenanta. Gestionarea actualizarilor de firmware se poate face in timp real sau programat.

Noile modele din portofoliul bizhub beneficiaza un nivel inalt de securitate prin solutiile bizhub SECURE, care protejeaza si ofera acces permanent la date. Mai mult, solutiile BitDefender antivirus optionale scaneaza automat toate datele transmise si primite - in timp real - astfel incat acestea raman protejate in cazul unor amenintari externe. Toate modelele bizhub i-Series raspund cerintelor privind protectia datelor, in conformitate cu normele GDPR si ISO 15408 certificat HCD-PP.

Sustenabilitate

Angajamentul Konica Minolta de a se implica atat in programe de inovatie, cat si in proiecte de sustenabilitate se reflecta in tehnologia folosita in fabricarea noii game de imprimante multifunctionale bizhub i-Series. Incluse in categoria produselor cu un consum redus de energie, noile modele bizhub i-Series sunt certificate EPEAT Gold si indeplinesc standardele Blue Angel. Unitatea de fixare ajuta la reducerea consumului de energie pe durata functionarii si in modul sleep. Impactul asupra mediului este redus prin noul design al ambalajelor, deoarece materialul de amortizare traditional este inlocuit cu perne de aer mai usoare, ce ofera siguranta in timpul transportului. In plus, nivelul de zgomot produs de noua serie de imprimante office este redus semnificativ datorita imbunatatirilor aduse ventilatorului de racire si mecanismului ADF.

 

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL