loader
Konica Minolta lanseaza AccurioPro Connect, un software inovator destinat optimizarii fluxului de lucru

Konica Minolta lanseaza AccurioPro Connect, un software inovator destinat optimizarii fluxului de lucru

Konica Minolta lanseaza AccurioPro Connect, o solutie inovatoare pentru gestionarea fluxului de lucru care automatizeaza procesarea pretiparita, cu scopul de a veni in sprijinul clientilor prin economisirea timpului si reducerea costurilor.

Conceputa pe un portofoliu extins de solutii software de printare digitala industriala, aceasta aplicatie inovatoare este pilonul central din clasa software AccurioPro, o gama vasta de instrumente si solutii modulare destinate cresterii profitabilitatii, in contextul nevoilor de dezvoltare si schimbare continua a industriei.

AccurioPro Connect de la Konica Minolta se configureaza foarte usor, asigurand fluxuri de lucru personalizate si intuitive ce reduc incidenta erorilor umane si costurile generate de acestea.  Realizata pe baza aplicatiei Dispatcher® Phoenix, solutia AccurioPro Connect automatizeaza procesele la cote maxime de eficienta printr-o functionalitate simplificata, fara a afecta calitatea exceptionala a printarii. Specificatiile sale inovative asigura productivitate optima in procesul de printare a diferitelor materiale, facilitand procesele de lucru. Solutia software ofera functii speciale, dedicate optimizarii fluxurilor de lucru.

AccurioPro Connect se poate conecta cu alte aplicatii software, prin simpla apasare a unui buton sau prin conexiune de la distanta, cu ajutorul unui smartphone sau a unui computer. Procesele de printare, care in mod normal necesita mai multe operatiuni manuale, pot fi acum complet automatizate, iar resurse importante vor putea fi folosite in alte scopuri. Dedicata furnizorilor de printare industriala, solutia poate fi utilizata pentru realizarea brosurilor, direct mail si servicii generale de printare, precum carti de vizita sau alte materiale de birotica.

Achim Ricks, Manager al Diviziei de Solutii de Printare Profesionala din cadrul Konica Minolta, a declarat: "Feedback-ul clientilor nostri a fost extrem de pozitiv. Procesele de productie care, in mod normal, necesitau o ora, din cauza setarilor manuale, pot fi realizate acum in doar cateva minute. In functie de proiect, cu ajutorul solutiei AccurioPro Connect, companiile pot economisi cateva ore pe zi si pot reduce costurile fortei de munca."

Charles Lissenburg, General Manager in cadrul Diviziei de Solutii de Printare Profesionala, a mentionat: "Intr-o era a vitezei si a tehnologiei revolutionare, achizitionarea unui nou echipament de printare nu mai este suficienta pentru asigurarea profitabilitatii. Este nevoie ca firmele din zona serviciilor de printare sa investeasca intr-o gama de solutii pentru a-si optimiza profitabilitatea si simplifica fluxurile de lucru. AccurioPro Connect subliniaza angajamentul Konica Minolta de a veni in sprijinul clientilor, in scopul cresterii profitabilitatii. Este o solutie deosebit de importanta ce permite automatizarea unei serii largi de procese de lucru."

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL