loader
JLL a fost desemnat managerul de proiect al viitorului sediu al Groupe Renault din Bucuresti

JLL a fost desemnat managerul de proiect al viitorului sediu al Groupe Renault din Bucuresti

JLL Romania va furniza servicii de consultanta tehnica pentru constructia viitorului sediu al Groupe Renault in Romania, cea mai mare cladire de birouri aflata in constructie in prezent in Bucuresti.

Globalworth, in parteneriat cu Elgan Group , a desemnat recent JLL Romania ca manager de proiect pentru viitorul sediu al Groupe Renault, care va avea o suprafata inchiriabila de 47.000 de metri patrati. JLL va oferi servicii de management de proiect, cost management, dirigentie de santier, de monitorizare a sigurantei pe santier.


Sediul Renault Bucharest Connected va fi situat pe strada Preciziei nr. 3G, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz) si este incadrat in categoria de cladiri de clasa A, respectand toate normele de calitate ale acestui tip de constructie. Mai mult, acesta va avea in dotare un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, cabinet medical, restaurant, infrastructura informatica etc. Constructia imobilului de birouri a inceput recent, iar livrarea este programata in Q1 2019.

 

"Suntem foarte mandri ca suntem implicati intr-un proiect de asemenea anvergura dezvoltat de Elgan Offices SRL, o companie detinuta in mod egal de Globalworth si Elgan Group (reprezentata de dl. Simon Roth). JLL continua astfel colaborarea foarte buna pe care o are cu Globalworth, dupa ce anul trecut a livrat proiectul Gara Herastrau, o cladire de birouri de peste 12.000 mp, situata in zona de nord a Bucurestiului. Noua cladire de birouri este un proiect important pentru JLL, iar colaborarea cu cel mai important investitor din piata de birouri din Romania, pe de o parte, si cu cea mai mare companie din Romania, pe de alta parte, este o mare onoare pentru noi", a declarat Cezar Florea, coordonatorul Departamentului de Project Management al JLL Romania.

 

Departamentul de Project and Development Services al JLL are un portofoliu variat de proiecte industriale, cladiri de birouri si amenajari de birouri de peste 100.000 metri patrati, acestea avand valori cumulate ce depasesc 150 milioane de euro, pentru clienti precum, Dell, Toro, Delphi, Allianz, Microchip, Microsoft etc.
 

Autori

foto
JONES LANG LASALLE SERVICES SRL