loader
Irina Firstova este noul Country HR Manager al Coca-Cola HBC Romania

Irina Firstova este noul Country HR Manager al Coca-Cola HBC Romania

Irina s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC in anul 2004, in Novosibirsk, Siberia, ca Sales Coordinator si si-a inceput calatoria ca profesionist in HR in 2005

Compania Coca-Cola HBC Romania are un nou director de Resurse Umane: Irinei Firstova a preluat functia de Country HR Manager al Coca-Cola HBC Romania in acest an, dupa ce, anterior, a fost Country HR Excellence Manager in Rusia, in cadrul aceleiasi companii.

Irina s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC in anul 2004, in Novosibirsk, Siberia, ca Sales Coordinator si si-a inceput calatoria ca profesionist in HR in 2005. De-a lungul celor 17 ani petrecuti pana acum in companie, a acumulat experienta in mai multe roluri, precum Training Manager, Talent Development Manager, HR Manager pentru Support Office precum si roluri de  HR Business Partner pentru echipele de Comercial si Supply Chain.

Irina Firstova a venit pe noua pozitie de Country HR Manager Coca-Cola HBC Romania cu o experienta profesionala vasta in cadrul Grupului Coca-Cola HBC, remarcandu-se prin coordonarea unor proiecte importante ale companiei, precum dezvoltarea competentelor manageriale si sustinerea dezvoltarii echipelor de  vanzari din teren.

Sunt foarte bucuroasa sa preiau rolul de Country HR Manager al Coca-Cola HBC Romania si sa coordonez activitatile de resurse umane ale celei mai mari companii din industria de bauturi din Romania. Prioritatea mea strategica ramane orientata in jurul culturii de performanta a companiei, pornind tot timpul de la oamenii din echipa companiei. De-a lungul carierei mele, m-am concentrat pe dezvoltarea talentelor, am lucrat cu echipe valoarase, cu potential imens si imi va face placere sa continui cu pasiune acest angajament in cadrul Coca-Cola HBC Romania.”, a declarat Irina Firstova, Country HR Manager al Coca-Cola HBC Romania.

Despre Coca-Cola HBC Romania

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai companiei Coca-Cola, avand in 2019 vanzari de peste 2,2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, are operatiuni in 28 de tari, deservind peste 600 milioane de oameni. Coca-Cola HBC ofera o gama larga de bauturi racoritoare, printre care bauturi carbogazoase, sucuri, apa, energizante, ceaiuri si cafea. Coca-Cola HBC promoveaza o dezvoltare durabila, generand valoare pentru afacerea sa si pentru comunitatile in care este prezenta. In acest sens, compania ofera bauturi racoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, incurajand in acelasi timp un mediu de lucru deschis si desfasurandu-si activitatea intr-un mod responsabil, astfel incat sa protejeze mediul inconjurator, contribuind la dezvoltarea socio-economica a comunitatilor locale.

Conform studiului „Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania", realizat pe baza datelor financiare din 2019, prezenta acestui sistem pe piata locala genereaza o valoare adaugata de 574 milioane de euro, echivalentul a 0,26% din PIB-ul Romaniei.

In Romania, Coca-Cola HBC a fost desemnata cea mai sustenabila companie pe plan local, pentru al cincilea an consecutiv (2016 – 2020), conform Romania CSR Index, studiu realizat de agentia de consultanta independenta The Azores. Coca-Cola HBC Romania este liderul industriei de bauturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de bauturi.

Autori

foto
COCA-COLA HBC ROMANIA SRL