loader
Agroland l-a numit pe Adrian Hutiu, in functia de Director de Operatiuni si continua extinderea echipei

Agroland l-a numit pe Adrian Hutiu, in functia de Director de Operatiuni si continua extinderea echipei

Hutiu va fi direct implicat in elaborarea strategiei de dezvoltare si de crestere a gradului de inovatie a Agroland, folosindu-si cunostintele si experienta dobandite pe parcursul celor 25 de ani, petrecuti in cadrul Coca-Cola Hellenic

Agroland, cea mai mare retea de magazine cu produse destinate gradinaritului, animalelor de companie si hobby farming-ului din Romania, anunta numirea lui Adrian Hutiu, in functia de Director de Operatiuni (COO). Acesta va colabora indeaproape cu Horia Cardos, fondatorul Agroland, precum si cu restul echipei, pentru a continua cresterea companiei, care a intrat intr-o etapa alerta in ultimii doi ani.

Hutiu va fi direct implicat in elaborarea strategiei de dezvoltare si de crestere a gradului de inovatie a Agroland, folosindu-si cunostintele si experienta dobandite pe parcursul celor 25 de ani, petrecuti in cadrul Coca-Cola Hellenic. Absolvent al Universitatii Politehnice din Timisoara, Facultatea de Management in Productie, Adrian Hutiu are la activ diferite cursuri de specializare in domeniu, iar in 2002 a obtinut certificarea in management din partea Open Business School, din Anglia. Experienta sa profesionala se concretizeaza in aproape 25 de ani in cadrul Coca-Cola Hellenic Group, unde a ocupat numeroase functii de management in cadrul departamentelor de vanzari, marketing si logistica, acoperind, in diverse etape, intreg teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova.

In prezent, suntem intr-o etapa de extindere a echipei, pentru ca avem nevoie de mai multi oameni talentati, care sa sprijine cresterea Agroland. Inca din 2019, am intrat intr-un proces mai rapid de dezvoltare, ale carui roade am inceput sa le culegem de anul trecut. Adrian Hutiu are un parcurs profesional care ne-a impresionat, atat ca rezultate, cat si ca timp petrecut in aceeasi companie. Sunt convins ca este exact profesionistul dedicat de care aveam nevoie si ca am pornit pe un drum plin de realizari, impreuna”, a declarat Horia Cardos, fondator si Director General al Agroland.

Noua directie de marire a echipei Agroland a inclus-o si pe Anca Gorgan, fost Manager pe Social Media al site-ului imobiliare.ro, care s-a alaturat echipei de marketing la finalul lui aprilie.

Odata cu listarea actiunilor Agroland, in martie, am observat ca tot mai multe persoane experimentate aplica pe pozitiile de management pe care doream sa le ocupam. Stiam ca aceasta noua etapa va aduce cu sine si nevoia de-a face angajari, dar am fost placut impresionat de candidatii foarte bine pregatiti care au venit spre noi. Adrian Hutiu ni s-a alaturat in urma unei serii de interviuri care a durat doua luni, iar pe viitor suntem decisi sa procedam la fel de riguros in alegerea noilor colegi. Experienta Ancai Gorgan ne va ajuta la dezvoltarea semnificativa a prezentei in social media a Agroland, unde fiecare companie care vizeaza milioane de clienti trebuie sa aiba mesaje constante si convingatoare”, a conchis Horia Cardos.

Cresterea echipei Agroland vine si ca urmare a procesului accelerat de dezvoltare, care s-a concretizat prin deschiderea a nu mai putin de cinci noi unitati de tip MEGA, doar in primul trimestru al anului in curs. Primele trei luni din 2021 au marcat cel mai bun trimestru din intreaga activitate a Agroland. Cifra de afaceri aferenta acestui interval se ridica la 45 milioane lei, in crestere cu 30% fata de aceeasi perioada din 2020, cand valoarea raportata a fost de 34,5 milioane lei.

Despre Agroland

Agroland este cea mai mare retea de magazine cu produse pentru gardening, pet care si hobby farming din Romania, are capital 100% romanesc si a fost fondata in 1997, la Timisoara, de catre antreprenorul Horia Cardos. In prezent, reteaua Agroland are peste 250 de unitati, localizate in 29 de judete, si peste 2.200.000 de clienti an. Printre produsele comercializate se afla: produse pentru gradinarit - seminte, material saditor, fertilizanti, echipamente, hrana si accesorii pentru animale de companie, precum si pui de o zi, furaje echipamente pentru ferme mici si medii, - si hrana si accesorii pentru animale de companie. Grupul Agroland a inregistrat o cifra de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, si are peste 300 de angajati.

Autori

foto
AGROLAND BUSINESS SYSTEM SA