loader

Ionut Farcas devine Country President Schneider Electric Bulgaria, Albania, Macedonia si Kosovo

Ionut Farcas, Head of End User Sales and Field Services in cadrul Schneider Electric Romania, a fost desemnat in functia de Country President Schneider Electric Bulgaria, Albania, Macedonia si Kosovo.

Cu o experienta vasta in sectorul energetic, Ionut Farcas s-a alaturat echipei Schneider Electric Romania in septembrie 2014, in functia de Vicepresedinte al Diviziei de Energie. In noul rol de Country President Bulgaria, Albania, Macedonia si Kosovo, Ionut Farcas va fi relocat in Bulgaria, in biroul din Sofia, si ii va raporta direct lui Phillipe Sauer, Country President Schneider Electric pentru Europa de Sud-Est.

 

„A fost o experienta unica pentru mine sa fac parte din echipa Schneider Electric Romania si sa contribui la cresterea business-ului diviziei de Energie. Am invatat foarte multe de la colegii mei si ma bucur ca am ocazia de a continua in cadrul grupului cu un nou rol ce presupune coordonarea business-ului unei alte subsidiare si, implicit, relocarea intr-o tara vecina. Este o provocare pe care mi-o asum cu incredere si entuziasm, la fel cum am acceptat, in urma cu doi ani, sa intru in familia Schneider Electric”, a declarat Ionut Farcas, noul Country President Schneider Electric Bulgaria, Albania, Macedonia si Kosovo.

 

Inainte de a se alatura echipei Schneider Electric, Ionut Farcas a lucrat, timp de opt ani, pentru compania Enel, in cadrul careia a ocupat mai multe functii, cu responsabilitati atat in domeniul reglementarii, cat si in marketing, sourcing si vanzari de energie, achizitii, planificare si implementare de proiecte. A absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universitatii "Vasile Alecsandri" Bacau si un program de master in marketing la aceeasi universitate (2004-2006). De asemenea, a urmat un program Erasmus in inginerie la Genova, a absolvit Institutul Tehnic "Italo Calvino" din acelasi oras si a finalizat programe de leadership in managementul energiei la IESE Business School din Barcelona si la Facultatea de Management a Universitatii Bocconi (SDA Bocconi) din Milano.
 

Autori

foto
SCHNEIDER GLOBALSPED ROMANIA SRL