loader
Intracom Telecom Sustine Sistemul National de Sanatate al Greciei

Intracom Telecom Sustine Sistemul National de Sanatate al Greciei

Conform obiectivului sau strategic si responsabilitatii sociale, compania doneaza kituri medicale mobile pentru a ajuta comunitatile izolate

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii a anuntat ca doneaza cinci kituri de telemedicina portabile avansate Ministerului Sanatatii din Grecia, contribuind astfel la monitorizarea eficienta si la gestionarea oricaror posibile nevoi in alta parte, in special in zone izolate. 

In contextul pandemiei COVID-19 inca foarte prezenta la nivel global si a cresterii numarului de cazuri din Grecia, Intracom Telecom  a decis sa doneze cele mai avansate kit-uri de telemedicina portabila Ministerului Sanatatii pentru a echipa personalul de urgenta sa gestioneze diverse situatii medicale rapid, eficient si calitativ. 

Domnul Michalis Prountzos, Directorul de Resurse Umane al Intracom Telecom, a subliniat ca: “Este responsabilitatea noastra sa contribuim la lupta continua impotriva COVID-19, impreuna cu guvernul. Suntem angajati sa dezvoltam tehnologii inovatoare care sa imbunatateasca calitatea vietii concetatenilor. Aceasta donatie are rolul de a spori capacitatile sistemului medical din Grecia pentru a ramane foarte competitiv in lupta impotriva COVID-19 si ulterior.”

Kitul de telemedicina portabil este o valiza de tip carry-on care include un numar mare de dispozitive medicale digitale conectate la Reteaua Nationala de Telemedicina a Greciei  (EDIT), oferind astfel mai multa mobilitate si flexibilitate de inalta precizie, astfel incat sa transmita indicatorii medicali ai pacientilor spitalelor interconectate si sa primeasca instructiuni medicale corespunzatoare in timp real. Va reamintim ca Intracom Telecom participa deja la proiectul EDIT care leaga 71 de statii fixe de telemedicina instalate in insulele Egee de spitalele centrale ale Administratiei Medicale Regionale 2 din Piraeus & Insulele Egee.

Autori

foto
INTRAROM SA