loader
Intracom Telecom se retrage de pe piata din Rusia

Intracom Telecom se retrage de pe piata din Rusia

Intracom Telecom si-a suspendat activitatea in Rusia de la inceputul sanctiunilor UE

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, isi anunta iesirea completa de pe piata rusa in contextul sanctiunilor Uniunii Europene impuse Rusiei la data de 25 februarie 2022. In paralel, Intracom Telecom a ajuns la un acord privind vanzarea a 100% din subsidiara sa din Rusia, Intracom SVYAZ LLC, la 5 septembrie 2022.

Dl Kartlos Edilashvili, CEO interimar al grupului Intracom Telecom, a declarat: "Ne-am oprit deja toate afacerile din Rusia inca de la inceputul sanctiunilor UE, din 25 februarie 2022, iar prin finalizarea acestei tranzactii ne finalizam procesul de retragere. Intracom Telecom va continua sa se concentreze pe planul sau de expansiune pentru a deservi mai multi clienti din intreaga lume, raspunzand nevoilor lor de afaceri in domeniul telecomunicatiilor si IT&C cu portofoliul de produse, solutii si servicii inovatoare ale companiei".

De la infiintarea sa in 2002, Intracom Svyaz LLC a fost o filiala a Grupului Intracom Telecom, Grupul avand o prezenta indelungata in Federatia Rusa, prin reprezentanta sa din Moscova, inca din 1998.

Autori

foto
INTRAROM SA