loader
Intracom Telecom, pozitionat printre cei mai buni furnizori de sisteme radio din intreaga lume

Intracom Telecom, pozitionat printre cei mai buni furnizori de sisteme radio din intreaga lume

Propunerea completa a Intracom Telecom pentru HW ODU, HW IDU si NOS SW indeplineste in mod ideal cerintele OpenSoftHaul (OSH) dezvoltate in TIP

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii a anuntat astazi ca a fost declarat printre “cei mai bine clasati furnizori” pentru RFI global OpenSoftHaul (OSH) al Telecom Infra Project (TIP) coordonat de Wireless Backhaul Project Group (WBH PG). WBH PG a fost organizata si sustinuta de Axiata, Deutsche Telekom, MTN, Telefonica si TIM Brasil.

Mai exact, la procesul RFI al TIP au participat peste douazeci de furnizori de top din domeniul tehnologic pentru trei categorii principale de solutii:

· Sisteme Radio pentru Exterior in microunde si unde milimetrice (HW ODU);

· Solutii IDU Whitebox (HW IDU)

· Sistem de Operare Retea configurabil de Operator (NOS SW)

Furnizorilor li s-au cerut informatii privind capacitatile tehnice actuale si functiile sustinute, precum si legate de strategia lor de dezvoltare a solutiilor care indeplinesc cerintele tehnice OSH. In urma unei evaluari tehnice aprofundate realizate de membrii TIP, solutia propusa de Intracom Telecom a fost declarata printre cele mai bine pozitionate solutii la toate cele trei categorii. Aceasta realizare tehnica excelenta s-a bazat pe arhitectura solutiei propuse, functionalitatea sa, maturitatea & scalabilitatea, deschiderea si functiile planului strategic ale propunerii generale.

Solutiile pentru exterior complete ale Intracom Telecom – familiile de sisteme radio cu microunde OmniBAS™ si unde milimetrice UltraLink™, ce sunt produse in totalitate la Intrarom, in Bucuresti – au fost declarate conforme cu categoria HW ODU si au fost printre cele mai bine pozitionate solutii radio. De asemenea, la categoriile HW IDU si NOS SW, propunerile companiei au fost din nou printre cele mai bune, folosind solutiile furnizate de companiile noastre partenere in tehnologiile respective.

Domnul Ahmed Mohamed, Directorul Executiv al Intracom Telecom, a declarat: “Suntem onorati sa participam la acest RFI global si sa fim recunoscuti drept unul dintre cei mai buni furnizori de sisteme radio MW si MMWave din lume. Viziunea noastra de a oferi servicii care imbunatatesc viata cu ajutorul tehnologiei este aliniata perfect cu filosofia Proiectului Infra Telecom, de a asigura conectivitatea globala pentru toti. Aceasta realizare este o noua piatra de hotar in drumul nostru de a dezvolta sisteme radio inovative care revolutioneaza retelele wireless si asigura accesul wireless de inalta calitate oriunde in lume.”

Scopul WBH PG si in special al acestui RFI a fost sa evalueze peisajul tehnologic global pentru crearea solutiei de interconectare wireless dezagregate si deschise, prima din lume care va ajuta la depasirea mai multor probleme, precum intarzieri in implementare & in termenul de introducere pe piata si suprapuneri de configuratii.

Autori

foto
INTRAROM SA