loader
DENT ESTET Sibiu – primul loc in piata de stomatologie privata locala, la doar un an de la inaugurare, conform datelor financiare din 2019

DENT ESTET Sibiu – primul loc in piata de stomatologie privata locala, la doar un an de la inaugurare, conform datelor financiare din 2019

Grupul DENT ESTET inregistreaza in Sibiu, in anul 2019, incasari de 4.151.000 lei - performanta financiara care il claseaza pe locul 1 in piata stomatologica privata locala, la doar un an de la inaugurare.

Grupul DENT ESTET inregistreaza in Sibiu, in anul 2019, incasari de 4.151.000 lei. Aceasta noua performanta financiara il claseaza pe locul 1 in piata stomatologica privata locala, la doar un an de la inaugurare.

Rezultatele financiare deosebite sunt generate si de cresterea lunara constanta a numarului de pacienti noi, deopotriva adulti si copii, din Sibiu si din judetele limitrofe, precum Brasov, Alba, Hunedoara, Mures si chiar Cluj. Astfel, in anul 2019 au beneficiat de tratamente dentare in Sibiu peste 3200 de pacienti noi, intr-un total de 14.000 de vizite.

Cresterea numarului de pacienti noi si respectiv a vizitelor a generat, in mod natural, largirea echipei medicale multidisciplinare, aceasta fiind formata, in prezent, din 27 de medici stomatologi supraspecializati, cu pregatire internationala in toate ramurile stomatologiei.

Decizia de a deschide clinicile pentru adulti si copii de la zero in inima Transilvaniei, respectand conceptul DENT ESTET, a reprezentat un demers curajos, dar care ne-a adus rezultate peste asteptarile noastre. Si nu am fi reusit performantele de astazi fara o echipa medicala atent selectionata si fara deschiderea medicilor din Bucuresti de a impartasi din cunostintele lor si de a mentora colegii medici din Sibiu, declara dr. Oana Taban, CEO si fondator al grupului de clinici stomatologice DENT ESTET

Prima alegere a pacientilor care prezinta cazuri dentare complexe

Bazat pe reputatia grupului DENT ESTET, inca de la deschiderea clinicilor din Sibiu au existat numeroase solicitari de tratamente complexe din partea pacientilor care au nevoie de reabilitari orale complexe sau care prezinta severe atrofii osoase, fie ca ne referim la o arcada dentara completa sau la intreaga cavitate bucala.

In clinica DENT ESTET Sibiu, pacientii adulti beneficiaza de o evaluare multidisciplinara a cazului, realizata in colaborare de echipa de medici locali si colegii din Bucuresti. Acest sistem mixt de expertiza are ca scop imbunatatirea constanta a practicii stomatologice pentru a oferi pacientilor un act medical ireprosabil, indiferent de complexitatea cazului tratat.

Anul 2020 a marcat initierea unui parteneriat istoric pentru implantologia dentara din Romania, prin colaborarea unica dintre renumitul prof. Paulo Malo, inventatorul sistemului All-on-4, si DENT ESTET. Astfel, Prof. Malo coordoneaza si mentoreaza echipa de medici implantologi si proteticieni din cadrul clinicilor de adulti din Bucuresti si Sibiu. Prin acest parteneriat, DENT ESTET pune stomatologia din Romania pe harta implantologiei mondiale.

Conceptul de clinica “All-in-one” – foarte apreciat de pacientii sibieni

Clinica DENT ESTET din Sibiu respecta conceptul de clinica dentara integrata, existent si in celelalte clinici pentru adulti din Bucuresti si cumuleaza, sub acelasi acoperis, toate specialitatile stomatologice, un centru complet de radiologie si imagistica digitala, un studio foto digital „Future Smile Studio” si un centru Dental Tech dotat cu cele mai noi tehnologii in domeniul stomatologiei.

De asemenea, grupul DENT ESTET detine un laborator dentar digitalizat – ASPEN laborator dentar, astfel incat, pacientii au siguranta ca la finalul tratamentului vor obtine rezultatele estetice si functionale dorite.

Scopul clinicii All-in-one este acela de a eficientiza timpul pacientului la fiecare vizita, dar si durata totala a tratamentului.

DENT ESTET 360 Safety – protocoale stricte de sterilizare si dezinfectie

Clinicile DENT ESTET isi desfasoara activitatea inca de la infiintarea primei clinici, in anul 1999,  avand la baza protocoale de lucru stricte si isi ghideaza activitatea in baza dispozitiilor legale, tot protocolul de lucru implementat pentru siguranta pacientilor avand la baza reglementarile Colegiului Medicilor Dentisti din Romania si cel al Directiei de Sanatate Publica.

De asemenea, protocoalele interne de protectie, dezinfectie si sterilizare sunt continuu imbogatite cu masuri noi care si-au dovedit eficienta si in alte clinici din Germania, Franta, Marea Britanie si SUA, indeosebi in contextul pandemiei de coronavirus din acest an.

Anul 2020 a fost si continua sa fie extrem de provocator pentru noi toti. Avem inca proaspata in memorie experienta lockdown-ului din aprilie, in care pacientii cu tratamente dentare amanate anterior nu au avut sau au avut, dar extrem de limitat, acces la servicii dentare. In conditiile actuale, suntem preocupati, atat eu, cat si intreaga echipa DENT ESTET, sa informam pacientii asupra impactului negativ pe care amanarea tratamentelor dentare si a controalelor periodice le poate avea asupra sanatatii dentare si a imunitatii organismului”, ne spune dr. Oana Taban, CEO si Fondator al grupului de clinici stomatologice DENT ESTET.

 

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC SA