loader
Intracom Telecom lanseaza noua gama de echipamente radio (MW) pentru retele de access fix ultra broadband

Intracom Telecom lanseaza noua gama de echipamente radio (MW) pentru retele de access fix ultra broadband

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicatii si solutii, a anuntat astazi lansarea noului echipament radio Point-to-MultiPoint (PtMP) MW, WiBAS™ micro-BS ce asigura conectivitate pentru mediul corporate si rezidential.

Compania va expune produsul sau unic la standul 7B50, in sala 7, la MWC Barcelona, 25-28 februarie 2019.

Operatorii de telefonie mobila si Internet Service Providers pot beneficia acum de noul echipament  WiBAS™ micro-BS , o statie de baza PtMP MW (BS) de exterior care opereaza in banda de frecventa licentiata de 28 GHz. Echipamentul furnizeaza conectivitate IP de ultima generatie pentru retelele de acces fix wireless (FWA) si se potriveste perfect nevoilor unui operator pentru instalarea spatii greu accesibile, ce nu permit instalarea de echipamentelor tipice, atat in locatiile de abonati rezidentiali, cat si corporate.

Folosind o antena compacta omnidirectionala, WiBAS ™micro-BS ofera o arie mare de acoperire putand fi instalat in centrul unei zone rurale pentru a deservi abonatii din zona.  

Datorita marimii reduse, WiBAS ™ micro-BS nu solicita infrastructuri de telecomunicatii de mari dimensiuni pentru implementare. Acesta combina capacitatile sofisticate QoS cu o operare robusta si eficienta, fiind pe deplin compatibila cu toate statiile terminale WiBAS ™ disponibile. Este de remarcat faptul ca statia radio WiBAS ™ micro-BS este construita pe baza celor mai avansate tehnologii disponibile pe piata.

Ca si in cazul tuturor sistemelor radio inovatoare de tip MW, fabricatia acestui sistem radio va a avea loc in baza principala de productie a Intracom Telecom, Intrarom, in Romania.

John Tenidis, Director de Marketing Solutii Wireless Intracom Telecom, a comentat: "Ne-am angajat sa indeplinim orice cerinta pentru broadband FWA de cea mai inalta calitate in zonele rezidentiale suburbane si rurale, ne-am extins portofoliul radio (MW) cu o noua generatie de Sistem Point-to-MultiPoint, o statie compacta care ofera cea mai mare capacitate, confort, performanta si caracteristici de economisire a energiei de pe piata si care in acelasi timp se integreaza discret cu mediul inconjurator. Aceasta noua dezvltare de produs reafirma inovatia si leadership-ul companiei in domeniul sistemelor PtMP, permitand astazi clientilor nostri sa ofere abonatilor lor calitate superioara si servicii ultra-broadband".

Autori

foto
INTRAROM SA