loader
IDC: ARCSERVE se detaseaza de abordarile competitiei cu noua platforma All-in-One

IDC: ARCSERVE se detaseaza de abordarile competitiei cu noua platforma All-in-One

Echipamentul produs de Arcserve integreaza aplicatiile on si offsite pentru disaster recovery, backup si high availability

Arcserve, cel mai experimentat furnizor de solutii de protectie a datelor la nivel mondial, a anuntat recent lansarea celei de-a treia generatii Appliance Series, proiectate sa furnizeze organizatiilor o solutie all-in-one care integreaza functionalitatile si aplicatiile on-site si offsite de backup, disaster recovery (DR) si high availability, o solutie completa care poate fi implementata in mai putin de 15 minute.

Solutiile Appliance Series, destinate recuperarii in caz de dezastru, permit companiilor sa realizeze copii ale sistemelor fizice si ale celor virtuale direct pe echipament, in cloud-ul privat sau public.

Solutia ofera o extindere a campului de stocare si un suport hardware onsite in maxim patru ore, cu optiune de high availability pentru protectia continua a datelor, cu fail-over si failback automatizat printr-o simpla apasare pe buton.

Noua solutie elimina produsele fragmentate onsite si offsite pentru procesele de recuperare in caz de dezastru prin integrarea unui software eterogen, hardware cu nivel inalt de redundanta si servicii de cloud. De asemenea, solutia ofera o capacitatea efectiva de doua ori mai mare decat modelele anterioare si un raport de deduplicare de pana la 20:1.

Asigurarea disponibilitatii aplicatiilor este o provocare pentru echipele IT, dupa cum a aratat studiul recent realizat de Arcserve, din care a rezultat ca doar 26% dintre factorii de decizie IT sunt extrem de increzatori in capacitatea lor de a realiza cu succes un proces de disaster recovery. In plus, un sondaj realizat de IDC a constatat ca, in urmatoarele 24 de luni, 43% dintre factorii de decizie IT intentioneaza sa isi mute operatiunile in cloud privat local si 37% intentioneaza treaca la cloud privat gazduit.

Pe masura ce organizatiile se transforma pentru a raspunde nevoilor consumatorilor digitali, controlul costurilor si al complexitatii proceselor de disaster recovery devine un imperativ", a declarat Phil Goodwin, director de cercetare la IDC. "Tot mai multe companii se indreapta catre medii hibride pentru a gestiona mai bine costurile si pentru a avea siguranta unor procese corecte de disaster recovery. Prin integrarea DR cu un appliace dedicat, Arcserve se detaseaza de abordarile competiei si vine cu o oferta la cheie, dedicata disponibilitatii aplicatiilor. Aceasta abordare simplifica DR si duce la o mai buna utilizare a resurselor din infrastructura

Veracomp, distribuitor unic al solutiilor Arcserve in Romania, a organizat astazi 14 februarie, un seminar dedicat partenerilor sai, in care a fost prezentata si noua solutie Arcserve Appliance.

“Promovarea celor mai inovative tehnologii si solutii reprezinta una dintre prioritatile Veracomp. In egala masura, rolul nostru in calitate de distribuitor consultativ este de a ne asigura ca partenerii au acces la informatie si programe educationale, iar transferul de know-how se realizeaza eficient pe intregul lant de distributie, asa incat beneficiile tehnologiei sa fie pe deplin exploatate,” declara Valentin Agachi, BDM Arcserve, Veracomp.

Cea de-a treia generatie Appliance Series este in prezent disponibila la nivel global. Informatii complete privind caracteristicile si performantele solutiei sunt disponibile pe site-ul producatorului.

Autori

foto
VERACOMP EUROPE SRL