loader
Intracom Telecom isi dezvolta o baza solida pe piata canadiana

Intracom Telecom isi dezvolta o baza solida pe piata canadiana

Obtinerea recunoasterii de catre ISED arata ca portofoliul de produse de inalta calitate al companiei are capacitatea de a raspunde cerintelor de pe toate pietele din intreaga lume

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat ca doua dintre solutiile sale wireless de top, WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+, care functioneaza in banda de frecventa de 24 GHz, au obtinut certificarea Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED). De asemenea, echipamentul radio de transmisiuni in banda E al companiei, UltraLink™-GX80, ideal pentru utilizarea in aplicatii complexe, aplicatii care necesita capacitati de transport similare cu cele furnizate prin intermediul conectivitatii pe fibra optica, de pana la 10 Gbit/s full duplex, a obtinut certificarea in conformitate cu reglementarile autoritatii canadiene.

"Obtinerea recunoasterii de catre ISED arata ca portofoliul nostru de produse de inalta calitate are capacitatea de a raspunde cerintelor de pe toate pietele din intreaga lume. De fapt, suntem in curs de testare a platformei WiBAS G5 de 24GHz cu un client interesat, deoarece Canada este o locatie premium pentru testarea FWA suburban si rural. Sistemele noastre WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+ si UltraLink™-GX80, in deplina conformitate cu cerintele ISED Canada, pot contribui la imbunatatirea conectivitatii tarii si pot oferi capacitati multi- Gbit/s", a declarat Dimitris Pantelopoulos, Director R&D la Intracom Telecom.

UltraLink™-GX80 este un sistem radio de transmisiuni in banda E, de ultima generatie, care ofera cel mai mare castig al sistemului la o viteza de transfer de 10 Gbit/s, latenta redusa, functionalitati ale unei retele de transport precum si sincronizare avansata a pachetelor, raspunzand pe deplin tuturor cerintelor de transport ale retelelor mobile de tip 4G+ si 5G.

Statia de baza punct-la-multipunct WiBAS™ G5 evo-BS, in banda de frecventa de 24 GHz, poate functiona alaturi de sistemele 5G, folosind canale adiacente, datorita modalitatilor de implementare prin software-ului sau inteligent.

WiBAS™ G5 Connect+ WiBAS™ G5 este o statie avansata de tip terminal pentru operatorii care implementarea rapida a unor servicii de banda ultra-larga pentru abonati si este remarcabil de flexibila, deoarece poate functiona atat in mod TDD, cat si FDD, in spectrul de 24 GHz.

Autori

foto
INTRAROM SA