loader
Intracom Telecom anunta un parteneriat de distributie cu Winncom Technologies pentru America de Nord

Intracom Telecom anunta un parteneriat de distributie cu Winncom Technologies pentru America de Nord

Adaugarea produselor FWA ale Intracom Telecom va permite Winncom Technologies sa-si extinda ofertele broadband si sa tina pasul cu cerintele actuale de viteza Gigabit pentru clienti

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat un parteneriat cu Winncom Technologies, un distribuitor mondial de solutii de retea, pentru a promova platforma avansata de acces wireless fix (FWA) a Intracom Telecom, WiBAS ™ G5 si a raspunde cererii de solutii corporate si rezidentiale de ultima generatie din America de Nord.

Mai precis, Winncom Technologies se va concentra pe promovarea WIBAS ™ G5, in benzi de frecventa de 24 GHz si 28 GHz (24,25-29,50 GHz), pentru a permite clientilor sai sa furnizeze abonatilor un flux Gigabit Tier. Bazata pe cea mai avansata tehnologie de pe piata, WiBAS™ G5 evo-BS are o flexibilitate de implementare exceptionala care serveste oricui se afla pe o suprafata mare si accepta o varietate de antene sectoriale variind de la 90 ° la 180 ° si pana la acoperire completa (360 °). Datorita dimensiunii sale compacte, aceasta statie de baza FWA nu solicita infrastructuri grele de telecomunicatii. In acelasi timp, noul WiBAS™ G5 Connect+ este o statie terminal avansata destinata operatorilor care doresc sa aiba instalari rapide si fara griji la domiciliul abonatului sau pentru companii.

Ambele companii vor fi prezente la Conventia anuala a CCA 2021, care va avea loc in Phoenix, Arizona, in America de Nord (20-22 septembrie), la standul Intracom Telecom # 2802.

Igor Kurochkin, Vice President, Global Vendor Management & Marketing at Winncom , a declarat: „Adaugarea produselor FWA ale Intracom Telecom ne va permite sa extindem ofertele noastre broadband si sa tinem pasul cu cerintele actuale de viteza Gigabit pentru clientii nostri. Credem ca aceasta noua relatie si familia de produse WiBAS ™ G5 a Intracom Telecom care functioneaza in benzile de frecventa unice 24,25-29,50 GHz, vor aduce o mare valoare clientilor nostri de baza din America de Nord si asteptam cu nerabdare extinderea la nivel global cu Intracom Telecom in viitor.”

Dharminder Chanana, CEO al filialei Intracom Telecom din SUA, Conklin-Intracom, a declarat: „Asteptam cu nerabdare parteneriatul cu Winncom Technologies pentru extinderea noastra in America de Nord. Sistemele noastre FWA se incadreaza in mod ideal in portofoliul de produse Winncom, permitand distribuitorului sa raspunda perfect cerintelor societatii de business Gigabit, reducand decalajul digital in zonele rurale si suburbane din SUA. ”

Autori

foto
INTRAROM SA