loader
La Orange, clientii PrePay se bucura de bonusuri saptamanale surpriza in My Orange si de 100 GB pentru 100 de zile

La Orange, clientii PrePay se bucura de bonusuri saptamanale surpriza in My Orange si de 100 GB pentru 100 de zile

In plus, clientii PrePay existenti primesc automat bonus 50 GB internet 4G la activarea unei optiuni de 5 euro credit din oferta

Toamna aceasta, la Orange PrePay distractia si surprizele merg mana in mana. Astfel, utilizatorii de cartele pre-platite au parte de un bonus surpriza in fiecare saptamana in My Orange, plus 100 GB valabili 100 de zile, la activarea unei optiuni de minimum 6 euro credit.

Distractie cu surprize la pachet

Pe durata campaniei, clientii Orange PrePay vor activa un bonus surpriza daca acceseaza saptamanal contul lor My Orange. Un client PrePay isi poate activa toate bonusurile oferite ȋn campanie, ȋn limita a maximum un bonus pe saptamana. Bonusurile saptamanale au valabilitate de 7 zile si pot fi folosite impreuna cu o optiune activa de minimum 5 euro.

In plus, clientii PrePay existenti primesc automat bonus 50 GB internet 4G la activarea unei optiuni de 5 euro credit din oferta. Acesta poate fi folosit national, cu o optiune activa de minimum 5 euro credit, iar ȋn roaming, cu o optiune de minimum 10 euro credit.

Internet pentru toti si toate - 100 GB pentru 100 de zile

Cu noua oferta PrePay, clientii primesc un bonus de 100 GB de internet mobil pentru activarea sau reincarcarea cu o optiune PrePay de minimum 6 euro credit. Bonusul este valabil 100 zile si poate fi folosit national cu o optiune de minimum 6 euro credit activa sau in roaming cu o optiune de minimum 10 euro credit. Bonusul poate fi folosit dupa utilizarea beneficiilor incluse in optiunile activate.

Pe langa toate aceste beneficii, clientii PrePay au parte de minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute si SMS-uri nationale, dar si optiuni avantajoase in roaming.

Nu in ultimul rand, indiferent de optiunea aleasa, toti clientii PrePay au acces la cele mai bune viteze de internet si cea mai buna acoperire mobila, in cea mai buna retea din Romania. Recent, Orange Romania a fost recunoscuta de Ookla cu premiile Speedtest Awards™ pentru „Cea mai rapida retea mobila”, „Cea mai mare acoperire mobila”, „Cea mai buna retea mobila” si „Cea mai rapida retea fixa”.

Mai multe detalii despre campanie pot fi gasite pe https://orange.ro/surprizeprepay 

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA