loader
Inovatie si transformare digitala la Microsoft Envision Forum

Inovatie si transformare digitala la Microsoft Envision Forum

Evenimentul aduce in fata participantilor speakeri cu recunoastere internationala, experiente concrete de transformare digitala si modul in care acestea redefinesc procesele antreprenoriale

Cea de-a VII-a editie a evenimentului anual de business si tehnologie al Microsoft Romania va avea loc pe 19 noiembrie, la Bucuresti. Acesta va reuni experti si lideri de success ai regiunii pentru o conversatie despre transformarea digitala si impactul pe care aceasta o are asupra pietelor, organizatiilor si societatii in general.

Cunoscut publicului larg drept Microsoft Business Summit, anul acesta, evenimentul preia o identitate noua, emblematica pentru companie, stabilita in urma eforturilor de aliniere la o strategie comuna la nivel global.

Construind pe standardele stabilite de editiile precedente, Microsoft Envison Forum devine o oportunitate pentru liderii comunitatii de afaceri de a purta o conversatie despre schimbarile care redefinesc fundamental modul in care organizatiile se pozitioneaza si se dezvolta intr-o lume definita de hiper-conectivitate, automatizare si progresul inteligentei artificiale. Evenimentul va aduce in fata participantilor speakeri cu recunoastere internationala, experiente concrete de transformare digitala si modul in care acestea redefinesc procesele antreprenoriale.

Ne aflam intr-un punct de inflexiune al evolutiei tehnologice – unul in care sunt definite bazele pe care societatea viitorului se va dezvolta. Transformarea digitala e modul in care companiile pot creste alaturi de ea, pentru a nu se regasi, in deceniul ce urmeaza, incapabile de a intelege si raspunde provocarilor unei lumi eterogene.  E un moment care cere organizatiilor pe langa viziune, strategie si executie, o nota de curaj, imaginatie si apetit pentru o dezvoltare continua a aptitudinilor.”, a declarat Violeta Luca, General Manager, Microsoft Romania.

Pe scena Microsoft Envision Forum va urca Gerd Leonhard, cunoscutul futurist, autor si speaker, a carui activitate se concentreaza pe tendintele si perspectivele despre viitorul tehnologiei si cel al umanitatii. Gerd Leonhard are un parcurs profesional remarcabil, fiind considerat unul dintre principalele voci la nivel mondial pe teme de evolutie prin tehnologie, tradusa in inteligenta artificiala, leadership in inovatie sau economia conectata. 

Succesul unei companii este alimentat de transformarea digitala si depinde de implementarea unor servicii si solutii inovatoare, astfel incat aceasta sa raspunda asteptarilor clientilor. 9 din 10 lideri de afaceri considera transformarea digitala drept o modalitate de a genera inovatie si eficienta , iar 85% sunt de parere ca organizatiile trebuie sa tina pasul cu era digitala, sa se adapteze si sa fie capabile sa furnizeze servicii digitale pentru a-si pastra relevanta pe piata.

Evenimentul va adresa industrii diverse precum comert, servicii financiare, sanatate sau telecomunicatii, in care adoptia tehnologiei redefineste atat produsul sau serviciul, cat si relatia cu pietele respective. Pe langa viziune, vor fi prezentate solutii concrete pentru cele mai intalnite provocari din aria transformarii digitale, numitorul comun fiind digitalizarea si nevoia de a imbratisa inovatia tehnologica in dinamica mediului de afaceri.

Microsoft Envision Forum va avea loc in incinta Face Club, Piata Presei Libere 3-5. Agenda completa a evenimentului precum si formularul de inregistrare sunt disponibile la adresa https://www.microsoft.com/ro-ro/envisionforum.

Despre Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) faciliteaza transformarea digitala intr-o era guvernata de servicii cloud si solutii edge inteligente. Misiunea companiei este aceea de a permite fiecarei persoane si fiecarei organizatii de pe planeta sa isi atinga pe deplin potentialul.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL