loader

iNES Triple Play intra in Campania Black Friday!

iNES Group se alatura pentru prima oara campaniei de promotii Black Friday, pe 23 noiembrie 2012, cu pachetul iNES Triple Play

Cei care achizitioneaza in aceasta zi pachetul standard iNES Triple Play pot conecta un numar nelimitat de televizoare, fara taxe suplimentare.

 

"Am decis sa intram in campania Black Friday pentru a satisface nevoia consumatorilor de a profita de oportunitati. Cu oferta noastra iNES Triple Play ei pot urmari programele preferate pe oricate televizoare, la acelasi pret." a declarat Dl. Ioan Irina, Director de vanzari - iNES Group.

 

***

 

iNES Triple Play este un pachet de servicii premium, care cuprinde televiziune IPTV, internet de mare viteza si telefonie fixa. Grila bogata de canale tv (peste 185), inclusiv 22 de canale HD si optiuni interactive precum Timeshifting, Profile Personalizate, Picture-in-Picture, Ghid Interactiv de Programe, viteza internet de pana la 100 Mbps si 2 linii telefonice cu minute incluse sunt principalele beneficii ale pachetului.

 

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti, oferind servicii business: acces dedicat prin fibra optica, IP/VPN, telefonie fixa, Data Center (colocare, servere dedicate), iar pentru segmentul rezidential – pachetul iNES Triple Play.