loader
Implementarea cu succes a 47 de proiecte fotovoltaice in Grecia

Implementarea cu succes a 47 de proiecte fotovoltaice in Grecia

Implementarea proiectelor a fost realizata de compania Ether, membru al grupului, cu o specializare ridicata in ingineria - aprovizionarea - constructia (EPC) de statii fotovoltaice

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a finalizat cu succes 47 de proiecte fotovoltaice (PV) in toata Grecia in primele 9 luni ale acestui an. Implementarea proiectelor a fost realizata de compania Ether, membru al grupului, cu o specializare ridicata in ingineria - aprovizionarea - constructia (EPC) de statii fotovoltaice, indiferent de capacitate.

Mai exact, Ether, in ciuda conditiilor dificile care au predominat in aceasta perioada si a lipsei de echipamente de baza pe piata, a livrat 9 proiecte cu o capacitate totala de 4,5 MW in Grecia Centrala (inclusiv Attica), 6 proiecte in Etoloakarnania cu o capacitate totala de 3,4 MW, 4 proiecte cu o capacitate totala de 2 MW in Epir si 28 proiecte cu o capacitate totala de 19,5 MW in Thessalia.

Experienta noastra de 10 ani pe piata fotovoltaica, precum si echipa noastra de proiectare cu inalta calificare, asigura furnizarea de servicii de calitate superioara, de la procesul de acordare a licentelor la proiectarea, achizitia, constructia si intretinerea unei statii fotovoltaice. In acelasi timp, reteaua noastra larga de parteneri, impreuna cu sustinerea din partea Grupului Intracom Telecom, asigura construirea excelenta a oricarei investitii fotovoltaice”, a subliniat Dr. Theodoros Pappas, Director General Ether.

Este de remarcat faptul ca Ether coopereaza strans cu bancile mari si institutiile financiare din Grecia, facilitand astfel procesul de creditare si evitand orice dificultate financiara care ar putea aparea de obicei in faza de implementare a proiectelor (financing bridge).

Autori

foto
INTRAROM SA