loader
Andrei Doibani, noul Managing Director al Nagarro Eastern Europe

Andrei Doibani, noul Managing Director al Nagarro Eastern Europe

Nagarro isi extinde focusul regional si creeaza Service Region Eastern Europe

Nagarro, lider global in solutii de inginerie digitala si tehnologie, anunta numirea lui Andrei Doibani in calitate de Managing Director pentru Europa de Est. Acesta va fi responsabil de crearea si implementarea strategiei regionale a companiei, respectiv operatiunile din Service Region Eastern Europe - care cuprinde, in prezent, Romania si Polonia. Nagarro continua consolidarea pozitiei in acest cluster regional, iar printre planurile de dezvoltare pe termen mediu se numara si extinderea catre alte tari din Estul Europei.

Noul Managing Director Nagarro Eastern Europe a absolvit Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, unde a obtinut si o diploma de master in informatica. Si-a cladit experienta profesionala pornind de la baza, ca si inginer software, acoperind apoi pas cu pas toate treptele si responsabilitatile din aceasta industrie. Printr-un sistem de invatare continua Andrei si-a completat educatia participand la cursuri si seminarii la unele dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant. Cea mai recenta diploma este cea de Executive MBA, de la ESCP Europe.

Cu experienta de peste 20 de ani in domeniul software engineering, dintre care 18 ani in cadrul iQuest Group, devenit Nagarro in urma fuziunii realizate anul trecut, si 11 ani parte din top management, Andrei a adus o contributie majora la cresterea si maturizarea companiei de la un jucator local la o organizatie globala ce livreaza servicii software complexe catre companii de top din lume.

Sunt fascinat si preocupat de impactul pe care tehnologia il are atat in mediul business cat si in cel privat, drept pentru care noul meu rol reprezinta o provocare pe care o primesc cu incantare. Am incredere in potentialul imens de dezvoltare pe care il detine Nagarro in regiune. Focusul companiei pe tehnologie completat de o mentalitate antreprenoriala si agila, creeaza o organizatie nu doar capabila, dar mai ales  motivata sa vina in intampinarea nevoilor tot mai complexe din aceasta era a transformarilor digitale majore. Printre planurile pe termen mediu vizam dezvoltarea cu succes a operatiunilor Nagarro in regiunea Europei de Est si, alaturi de echipele noastre, cu o vasta experienta in domeniul tehnologiei informationale, livrarea cu succes a unor solutii avansate, care sa depaseasca asteptarile clientilor”, a declarat Andrei Doibani, Managing Director Nagarro Eastern Europe.

Nagarro isi extinde focusul regional si creeaza Service Region Eastern Europe

In ultima perioada, Nagarro si-a consolidat operatiunile in regiunea Europei de Est, motiv pentru care a pus bazele „Service Region Eastern Europe”, cu echipe dedicate, care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor globali.  In prezent, din acest segment fac parte Romania si Polonia, cu peste 930 de angajati in cele sapte locatii: Cluj, Brasov, Bucuresti, Sibiu, Craiova, Timisoara si Varsovia. Pe termen mediu, compania  vizeaza o dezvoltare a operatiunilor in regiune, respectiv extinderea catre noi tari.

La nivel global, Nagarro are o echipa de peste 10.000 de oameni, respectiv birouri in 26 de tari - cu centre majore in Romania, Austria, Germania, India, China, Mexic, Emiratele Arabe Unite si Statele Unite ale Americii. La finele anului trecut, compania a inregistrat venituri globale de peste 430 mil. EUR. Totodata, anul 2020 a insemnat pentru Nagarro si un spin-off de la compania-mama, listarea la bursa, precum si abordarea unei noi identitati de brand.

Despre Nagarro

Nagarro (FRA: NA9) este o companie globala de inginerie digitala cu un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce si customer experience, managed services, servicii de consultanta in implementarea sistemelor informationale complexe si alte servicii tehnologice. Clientii aleg Nagarro pentru expertiza vasta in inginerie digitala combinata cu specializarea in domenii de business, mentalitatea antreprenoriala, capabilitatile de livrare agile si focus pe succesul final pentru client.

Nagarro are peste 10.000 de angajati in 26 de tari. Puteti afla mai multe la  www.nagarro.com.

Autori

foto
NAGARRO SOFTWARE SRL