loader
IKEA Romania inchide temporar magazinele incepand de vineri, 20 martie, ora 18:00

IKEA Romania inchide temporar magazinele incepand de vineri, 20 martie, ora 18:00

Clientii vor putea sa cumpere online in continuare de pe IKEA.ro, iar produsele le vor fi livrate acasa

IKEA Romania anunta inchiderea temporara a celor doua magazine incepand de vineri, 20 martie, ora 18:00, ca masura de precautie impotriva riscului continuu de COVID-19.

Sara Del Fabbro, CEO IKEA Europa de Sud Est, a declarat : “Este o perioada iesita din comun, iar prioritatea noastra absoluta este sa asiguram sanatatea si siguranta clientilor si angajatilor. Am fost alaturi de acestia in toate aceste zile si am monitorizat indeaproape situatia, iar aceasta este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. Asteptam cu nerabdare sa ne reintampinam clientii in magazine.”

Clientii vor putea sa cumpere online in continuare de pe IKEA.ro, iar produsele le vor fi livrate acasa fara necesitatea intrarii in contact.

Oamenii se afla in centrul activitatii IKEA, iar compania se angajeaza sa-si sprijine angajatii in cel mai bun mod posibil in timpul acestei situatii complexe si cu evolutie rapida.

Suntem o companie care a manifestat intotdeauna grija fata de oameni si  planeta, iar gandurile noastre se indreapta acum catre toti cei afectati de virus si catre cei care lucreaza neintrerupt pentru a-i ingriji.”, a adaugat Sara Del Fabbro.

IKEA le multumeste clientilor pentru intelegere, avand in vedere situatia, si cu totii asteptam cu nerabdare sa redeschidem usile magazinelor in curand, pentru a-i reintampina.

Autori

foto
IKEA ROMANIA SA