loader
HAVI Logistics deschide cel mai mare centru de distributie din Romania in Chitila Logistics Hub

HAVI Logistics deschide cel mai mare centru de distributie din Romania in Chitila Logistics Hub

HAVI Logistics este unul dintre cei mai mari operatori din lume pentru branduri cu reputatie internationala in industria restaurantelor cu servire rapida si convenience food

Compania globala de transport si logistica HAVI Logistics se alatura ecosistemului de business Chitila Logistics Hub, proiect dezvoltat de Globalworth si Global Vision langa Bucuresti. Aici, HAVI Logistics va deschide, in urmatoarele luni, cel mai mare centru de distributie din Romania pe o suprafata totala de 21.000 metri patrati care va include spatii de temperatura controlata, depozitare si birouri.

Vedem o cerere tot mai mare in sectorul industrial pentru spatiile cu temperatura controlata, iar prezenta unui partener puternic precum HAVI Logistics in Chitila Logistics Hub ne-a motivat sa continuam aceasta directie pe care ne-am propus sa o extindem si in viitor. Ii uram bun venit in comunitatea noastra echipei HAVI Logistics si suntem increzatori ca acest parteneriat va fi unul de lunga durata”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investitii Globalworth Romania si Director Piete de Capital Globalworth Group.

HAVI Logistics este unul dintre cei mai mari operatori din lume pentru branduri cu reputatie internationala in industria restaurantelor cu servire rapida si convenience food. In Romania, isi desfasoara activitatea din centrele de distributie din Deva si de langa Bucuresti, din Chitila.

Suntem onorati de parteneriatul pe care il incepem cu un operator cu rezonanta internationala precum HAVI Logistics. La nici un an de la receptia primei unitati din Chitila Logistics Hub, am reusit sa cream aici un ecosistem de business puternic, rezilient si orientat spre inovatie, alcatuit din lideri in industriile lor precum Mega Image, eMAG, Green Net si acum si HAVI Logistics. Alaturi de partenerul nostru Globalworth, continuam extinderea parcurilor de business si hub-urilor logistice si intentionam consolidarea acestei colaborari pentru viitoare proiecte, in locatii strategice”, spune Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

Prima unitate din cadrul Chitila Logistics Hub, cu suprafata de 23.000 mp, a fost livrata anul trecut, la finalul verii si a atras in timp foarte scurt chiriasi din industrii precum retail, e-commerce, food and beverage si pharma. 

Chitila Logistics Hub beneficiaza de o amplasare strategica, avand o conectivitate excelenta din punct de vedere al infrastructurii. Parcul logistic este localizat in vecinatatea soselei de centura a Capitalei, a Autostrazii A1 si a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferata din Romania. De asemenea, ofera acces facil catre DN7, sosea care face legatura cu zona centrala a Bucurestiului.

Pe langa Chitila Logistics Hub, Globalworth si Global Vision dezvolta in parteneriat si Constanta Business Park, un proiect amplu de transformare regionala, intins pe o suprafata de 1 milion de metri patrati, in proximitatea Portului Constanta. Si acolo, prima unitate logistica de peste 20.000 mp a fost deja livrata si inchiriata catre companii precum Mobexpert si PepsiCo.

Despre GLOBALWORTH

Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, in ambele tari devenind principalul investitor pe piata imobiliara de birouri. Globalworth investeste, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si parcuri industriale si de logistica, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesionisti in Cipru, Guernsey, Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 3 miliarde de euro, la 31 decembrie 2020. Aproximativ 92,5% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 650 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.globalworth.com si urmariti-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn.

Autori