loader
Vodafone Business lanseaza V-Hub, o platforma online cu resurse si informatii relevante care ajuta IMM-urile in procesul de transformare digitala

Vodafone Business lanseaza V-Hub, o platforma online cu resurse si informatii relevante care ajuta IMM-urile in procesul de transformare digitala

Vodafone Business lanseaza V-Hub, o platforma online dedicata companiilor mici si mijlocii, cu acces gratuit la resurse si informatii relevante in ceea ce priveste digitalizarea

• Recunoscand rolul esential al companiilor mici si mijlocii in economia Romaniei, Vodafone vine in sprijinul acestora cu o platforma dedicata de resurse care sa le ajute sa se dezvolte si sa opereze cu succes intr-o lume digitala;

• Acces gratuit la materiale si informatii utile despre subiecte relevante, precum securitatea cibernetica si amenintarile informatice, construirea unei prezente online, promovare online, instrumente pentru munca de la distanta, tutoriale si cursuri pe teme actuale si de interes;

• Prin intermediul V-Hub, IMM-urile pot intra in legatura cu un consultant Vodafone Business pentru sfaturi si mai multe informatii legate de principalele teme ale platformei.

Vodafone Business lanseaza V-Hub, o platforma online dedicata companiilor mici si mijlocii, cu acces gratuit la resurse si informatii relevante in ceea ce priveste digitalizarea. V-Hub isi propune sa fie un instrument care sa le ofere IMM-urilor un sprijin real, care sa le ajute sa se dezvolte si sa opereze cu succes intr-o lume digitala.

Platforma este structurata in patru sectiuni principale: Expertiza digitala, Marketing digital, Securitate digitala si Munca de la distanta. Aici utilizatorii vor regasi materiale si informatii practice pentru dezvoltarea afacerii in mediul digital, precum amenintarile informatice si cum isi pot proteja afacerea impotriva acestora, cum isi construiesc o prezenta online, cum isi creeaza un website, cum se pot promova utilizand social media sau cum mentin productivitatea intr-un sistem de munca hibrid.

V-Hub ofera, totodata, acces gratuit la o serie de tutoriale practice si cursuri care sa ajute companiile mici si medii sa se adapteze unei lumi in continua schimbare.

De asemenea, prin intermediul V-Hub, companiile pot intra in legatura cu un consultant Vodafone Business pentru sfaturi si mai multe informatii legate de principalele teme ale platformei, care vor fi oferite gratuit.

Deseori ne referim la companiile mici si mijlocii ca fiind coloana vertebrala a economiei. La nivelul Romaniei, acestea genereaza doua treimi din locurile de munca, fiind, astfel, o componenta vitala a economiei si o parte integranta a inovarii si dezvoltarii. Contextul pandemic ne-a aratat si mai clar importanta si necesitatea de a avea un mediu de business rezilient, pregatit sa faca fata si sa raspunda oricaror provocari. Din pacate, companiile mici si mijlocii au fost puternic lovite si cele mai expuse, in special pe fondul unui grad de digitalizare scazut in acest segment. Stim ca acele companii care investesc in servicii digitale au gestionat mai bine provocarile utilizand tehnologia pentru a-si adapta rapid modul de lucru. De aceea, nevoia de transformare digitala este critica pentru afacerile mici si medii din Romania. Vodafone s-a angajat sa sprijine companiile mici si medii in acest demers, sa fie un partener de incredere pentru acestea in procesul de transformare digitala si adaptare la un mediu in continua schimbare. Initiativa de a lansa o platforma care vine in ajutorul IMM-urilor din Romania cu informatii relevante si consiliere gratuita din partea consultantilor nostri este unul dintre instrumentele prin care ne propunem sa concretizam acest obiectiv”, a spus Mihnea Radulescu, Director Vodafone Business Unit, Vodafone Romania.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Experienta si prezenta noastra extinsa ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrate clar in cazul Covid-19 - si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 48 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 49 de retele mobile partenere. La 31 martie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 123 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 50% pana in 2025, pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile pana in 2025 si pana in iulie 2021 in Europa, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Autori