loader
HAGAG Development Europe deschide piata din Romania  catre Bursa din Tel Aviv

HAGAG Development Europe deschide piata din Romania catre Bursa din Tel Aviv

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a cunoscutului HAGAG Group din Israel, deschide piata din Romania catre investitorii israelieni prin lansarea unei Oferte Publice Initiale (IPO) in cadrul Bursei de Valori din Tel Aviv.

Hagag Development Europe a lansat, recent, o Oferta Publica Initiala (IPO) pentru proiectele pe care le dezvolta pe teritoriul Romaniei. Valoarea IPO prin care compania a accesat arena de tranzactionare este de 15 milioane de euro. La doar cateva saptamani de la listare, oferta a inregistrat cresteri de peste 0,7% din valoarea initiala de tranzactionare.


Decizia actionarilor de a-si spori capitalul vine drept urmare fireasca a planurilor pe care Hagag Development Europe doreste sa le implementeze in Romania. Pe langa proprietatile existente in portofoliu, compania planuieste o serie de noi achizitii care vizeaza terenuri si cladiri situate in zonele de lux ale Bucurestiului.


“Apartenenta Hagag Development Europe la Hagag Group Israel este un excelent punct de pornire pentru toti investitorii de origine israeliana care sunt interesati de proiectele pe care le dezvoltam in Romania. Portofoliul nostru este in continua expansiune, iar pentru a livra proiecte premium este necesar sa avem acces la cat mai multe resurse materiale. In plus, prin lansarea IPO oferim partilor interesate posibilitatea de a-si tranzactiona activele intr-un cadru eficient si organizat”, declara Yitzhak Hagag, Presedintele Hagag Group Israel.


Conducerea companiei nu exclude, ca si plan de viitor, listarea Hagag Development Europe in cadrul altor Burse de Valori de pe teritoriul Europei si nu numai.
 

Autori

foto
HAGAG DEVELOPMENT EUROPE