loader
Mercedes-Benz si TIFF – de 12 ani, co-autorii unei povesti de succes in cultura cinematografica

Mercedes-Benz si TIFF – de 12 ani, co-autorii unei povesti de succes in cultura cinematografica

Mercedes-Benz este Masina Oficiala a TIFF, pentru al 12-lea an consecutiv.

Festivalul International de Film Transilvania, cel mai mare festival din Romania dedicat filmului de lungmetraj, a ajuns la cea de a XVII-a editie, iar in ultimii 12 ani, Mercedes-Benz a desavarsit experienta cinefililor, in calitate de Masina Oficiala. Cluj-Napoca, orasul gazda al renumitului festival, ii va primi cu bratele deschise pe cineastii romani si internationali, in perioada 25 mai – 3 iunie 2018.


„Prezenta de 12 ani a Mercedes-Benz la cel mai important si respectat festival din Romania dedicat cinematografiei reprezinta pentru noi mai mult decat o asociere cu un eveniment - suntem deja co-autori ai unei povesti de succes, una care vorbeste despre excelenta culturala si inspirationala in lumea filmului. An de an, suntem onorati sa le asiguram invitatilor TIFF experiente premium pe durata festivalului, atat de la bordul autoturismelor Mercedes-Benz de ultima generatie, cat si prin punerea in scena a unor activari memorabile, care vor puncta principalele momente ale Festivalului. Ne face placere sa revenim la Cluj, un oras pe care fiecare persoana ar trebui sa il viziteze mai ales in iunie, pentru a-si lua portia recomandata de cultura cinematografica, dar si pe cea de inspiratie pentru a conduce noi proiecte”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.


„TIFF promoveaza cinematografia autohtona si internationala, punand accent pe diversitate, originalitate, libertate de exprimare - valori care garanteaza, an de an, experiente culturale autentice. De-a lungul celor12 ani de parteneriat, Mercedes-Benz s-a dedicat recunoasterii excelentei prin premierea unor personalitati marcante ale filmului romanesc si incurajarii actorilor talentati care vor sa faca un pas mai departe, de la scena teatrului la marele ecran. Le suntem asadar recunoscatori, ne bucuram ca impartasim aceleasi valori si asteptam cu nerabdare surprizele rezervate noii editii TIFF”, a declarat Tudor Giurgiu, director festival TIFF.


Cea mai inteligenta limuzina din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E, precum si SUV-ul versatil care poate cuceri orice drum, GLC, vor prezida flota auto a TIFF din acest an, alaturi de Clasa V, recunoscuta pentru confortul oferit pasagerilor. Cele trei staruri Mercedes-Benz le vor oferi invitatilor la festival o calatorie de neuitat in drumul spre covorul rosu. La randul lor, organizatorii vor beneficia de suport logistic din partea autoturismelor comerciale usoare Sprinter, Vito si Citan.


Mercedes-Benz sustine si in acest an „10 pentru FILM”, programul ce isi propune sa promoveze in lumea filmului 10 actori de teatru talentati. In cadrul TIFF, actorii beneficiaza de materiale de prezentare – brosuri, fotografii si clipuri realizate intr-un studio profesionist, participa la o serie de workshopuri si intalniri si sunt prezentati publicului, jurnalistilor si oamenilor care le-ar putea schimba carierele – regizori, producatori, directori de casting si agenti.


In cadrul Galei TIFF 2018, Mercedes-Benz Romania va acorda „Premiul de Excelenta” pentru intreaga cariera unei personalitati din lumea filmului romanesc. Actori celebri precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Sturmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015), Carmen Galin (2016) si Tora Vasilescu (2017) au primit in ultimii ani acest premiu oferit de Mercedes-Benz, pentru contributia adusa cinematografiei din tara noastra.
 

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL