loader
Schneider Electric si AVEVA extind parteneriatul pentru a furniza solutii End-To-End pentru super-centrele de date pe mai multe site-uri

Schneider Electric si AVEVA extind parteneriatul pentru a furniza solutii End-To-End pentru super-centrele de date pe mai multe site-uri

Schneider si AVEVA furnizeaza o solutie complexa pentru centrele de date

• Parteneriatul ofera solutii inovatoare care raspund la ritmul evolutiei si la dimensiunile pietei de centre de date

• Impreuna, cele doua companii ofera cea mai complexa solutie din indus-trie pentru gestionarea centrelor de date, prin integrarea EcoStruxure™ pentru Centre de Date, de la Schneider Electric care administreaza ali-mentarea cu electricitate, sistemele IT si cladirile, cu AVEVA™ Unified Operations Center.

• Ameliorari ale eficientei fortei de munca vor rezulta din standardizarea sis-temelor si proceselor pe mai multe site-uri si la nivel de companie.

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managemen-tului si automatizarii energiei si AVEVA, liderul global in domeniul ingineriei si software-ului industrial, si-au anuntat parteneriatul extins pentru a oferi solutii inovatoare pentru piata centrelor de date.

Intrucat furnizorii de super-centre de date le prevad cu o flota in expansiune, pentru a raspunde cererii la nivel mondial, complexitatile legate de operarea si intretinerea acestor echipamente creeaza un set de provocari fara precedent. Operarea la aceasta scara necesita o abordare diferita pentru facilitatile critice care alimenteaza infrastructura digitala globala. Combinatia dintre software-ul industrial scalabil AVEVA™ Unified Operations Center, si solutia de control si monitorizare EcoStruxure™ for Data Cen-ters de la Schneider Electric, permite o vizibilitate profunda si extinsa a operatiunilor curente.

 Noile solutii comune ofera o viziune omogena asupra ingineriei, a operatiunilor si a performantei, pe o baza eterogena, mostenita si deja instalata. Furnizorii de super-centre de date vor beneficia de acest parteneriat, conectand platforme si seturi de date care existau anterior in sisteme diferite. Acestia vor putea, de asemenea, sa faca scalari indiferent de numarul de site-uri sau de pozitionarea centrelor pe glob. Personalul centrelor de date va fi imputernicit sa ia decizii mai rapide, mai informate si sa opti-mizeze eficienta resurselor si a operatiunilor, pe tot parcursul ciclului de viata al centrului de date. Prin urmare, furnizorii de centre de date pot oferi o experienta consecventa la nivel global, pentru a ras-punde nevoilor de infrastructura digitala in expansiune ale clientilor lor.

Intr-o perioada in care infrastructura digitala a lumii este cat pe ce sa-si atinga limitele, Schneider si AVEVA furnizeaza o solutie complexa pentru centrele de date, pentru a functiona corespunzator si in conditii de fiabilitate intr-un mediu critic”, spune Pankaj Sharma, Vice Presedinte Secure Power Division la Schneider Electric. “Solutia poate lua date care au fost gestionate de mult timp in centrele de date individuale, adesea in sub-sisteme izolate, le poate normaliza pe mai multe site-uri si, in cele din urma, poate informa si furniza integrarea IT/OT/IoT la nivel de intreprindere, pentru a oferi posibilitatea luarii de decizii in timp real. Solutia completa va oferi eficienta operationala si o flota mai fiabila de centre de date.”

Parteneriatul unic al AVEVA si Schneider Electric ofera deja o valoare extraordinara clientilor nostri industriali”, spune Craig Hayman, CEO, AVEVA. “Este o etapa strategica majora pentru noi sa extindem parteneriatul pe noile piete si sa ajungem la mai multi clienti, combinand istoricul AVEVA in furnizarea de solutii unificate end-to-end cu experienta extinsa in materie de centre de date a Schneider Electric si cu capacitatea sa de implementare la nivel global. Clientii nostri comuni beneficiaza de sisteme si pro-cese standardizate, ceea ce duce la imbunatatirea eficientei fortei de munca pe mai multe site-uri si la nivel de companie.”

Pentru mai multe informatii despre AVEVA Unified Operation Center for Data Centers dati click aici. Pentru mai multe informatii despre Schneider Electric EcoStruxure pentru Centre de Date si support de implementare, dati click aici.

Despre AVEVA

AVEVA este un lider global in domeniul ingineriei si al software-ului industrial, care realizeaza trans-formarea digitala pe intregul ciclu de viata al bunurilor si operatiunilor companiilor cu nevoi de inves-titii de capital majore. Ingineria, planificarea si operatiunile companiei, performanta activelor si solutiile de monitorizare si control ofera rezultate dovedite celor peste 16.000 de clienti de pe glob. Acestia sunt sustinuti de cel mai mare ecosistem de software industrial, inclusiv de catre 4.200 de parteneri si 5.700 de dezvoltatori atestati. AVEVA are sediul central in Cambridge, UK, si peste 4.400 de angajati in 80 de locatii din peste 40 de tari. Pentru mai multe detalii, vizitati www.aveva.com 

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!  

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL