loader
Grupul DENT ESTET, lider de piata in serviciile medicale stomatologice, anunta o crestere record a cifrei de afaceri in S1 2019, cu 39% mai mult fata de S1 2018

Grupul DENT ESTET, lider de piata in serviciile medicale stomatologice, anunta o crestere record a cifrei de afaceri in S1 2019, cu 39% mai mult fata de S1 2018

DENT ESTET, liderul pietei de medicina dentara din Romania, raporteaza o evolutie spectaculoasa, realizand o cifra de afaceri de 31 milioane de lei in prima jumatate a lui 2019

  • Crestere de 39% a cifrei de afaceri a intregului grup in S1 2019
  • 5.500 de pacienti noi in primele sase luni din 2019, cu 30% mai mult fata de primul semestru din 2018
  • Cresteri de 40% ale veniturilor din implantologie dentara premium
  • Cresteri de 68% ale veniturilor din implantologie dentara standard
  • Segmentul de protetica dentara a crescut cu 52%

DENT ESTET, liderul pietei de medicina dentara din Romania, raporteaza o evolutie spectaculoasa la nivel de performanta in business, realizand o cifra de afaceri de 31 milioane de lei in prima jumatate a lui 2019. Aceasta reprezinta o crestere cu 39% fata de aceeasi perioada din 2018. In ultimii cinci ani, procentele de majorare pe primele 6 luni, de la un an la altul, s-au situat intre 15% si 30%.

Sa fii lider de piata, sa reusesti sa inregistrezi o performanta financiara atat de buna si in egala masura sa mentii serviciile la un nivel de excelenta, spune multe despre calitatea managementului si perspectivele business-ului DENT ESTET. Credem mult in dezvoltarea grupului DENT ESTET. Este printre segmentele de business care va creste mult in perioada urmatoare atat din punct de vedere al numarului de unitati, cat si al acoperirii geografice si suntem alaturi de ei pentru a-i sustine in acest demers”, spune Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.

In evolutia cifrei de afaceri, cea mai mare pondere o reprezinta serviciile de implantologie si protetica dentara. Astfel, in 2019 implantologia premium a crescut cu 40% fata de semestrul unu al anului trecut, iar segmentul de implantologie dentara standard a crescut cu 68% fata de aceeasi perioada a anului 2018. Un alt segment care a contribuit la cresterea cifrei de afaceri a grupului DENT ESTET este protetica dentara, care a adus cu 52% mai multe venituri fata de S1 2018.  

Grupul DENT ESTET este un business matur si responsabil, iar faptul ca si dupa 20 de ani de existenta raportam cresteri din doua cifre, demonstreaza acest lucru. Rezultatele financiare de acest fel au in spate eforturi sustinute si investitii continue in educatie. Ma bucur sa vad in clinicile noastre pacienti informati care aleg constient tratamente dintre cele mai inovatoare oferite cu suflet de o echipa medicala certificata international. Educatia continua este sustinuta si in interiorul companiei prin programe de dezvoltare individuala a fiecarui membru din echipa medicala si non-medicala DENT ESTET”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului DENT ESTET

Dinamica accelerata din primul semestru de activitate a clinicilor grupului DENT ESTET din anul 2019 se reflecta si la nivelul numarului de pacienti noi. Astfel, in primele sase luni, s-au inregistrat cu 30% mai multi pacienti noi, adica 5.500 de pacienti fata de 4.237 cat au vizitat clinicile in 2018.

Concentrarea pe dezvoltare sanatoasa, investitii in digitalizare, servicii premium si deschiderea de noi clinici la aceleasi standarde inalte sunt bazele cresterii sanatoase a grupului DENT ESTET. In acest context, acum lucram la concretizarea de achizitii si parteneriate in afara capitalei, astfel incat sa ajungem la cat mai multi pacienti din tara”, spune Cristian Taban, Director Executiv al Grupului DENT ESTET

De asemenea, anul acesta, un focus important pentru grupul DENT ESTET l-a reprezentat si dezvoltarea programelor de responsabilitate sociala corporativa, prin parteneriate strategice noi cu institutii si companii importante in comunitatile locale in care clinica este prezenta. Partenerilor din ultimii 10 ani, precum Asociatia Salvati Copiii, Fundatia Inimi Deschise, programul “Ajungem Mari” al Asociatiei Lindenfeld, li s-au alaturat incepand de anul acesta si Fundatia Polisano, clubul sportiv de baschet BC CSU Sibiu, Renovatio Sport Club Bucuresti, Teatrul National Radu Stanca din Sibiu si Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS).

Cresterile raportate de DENT ESTET la sfarsitul primului semestru din 2019 sunt un pas firesc in evolutia financiara a unui business sanatos, lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara. 

Despre DENT ESTET

Grupul DENT ESTET a fost infiintat in anul 1999, iar in prezent este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei 20 de ani de existenta, echipa s-a extins la un numar de 320 de specialisti, dintre care 105 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienti. DENT ESTET detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta unice in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnica dentara digitala Aspen si 3 studiouri foto digitale specializate Future Smile Studio. Toate acestea reunesc un numar de 60 de sali de tratament echipate la standarde hi-tech, pe o suprafata totala de 3.600 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate. DENT ESTET ofera o experienta integrata prin cele trei centre de imagistica si radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizata (CBCT). Recunoscut pentru contributia la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din tara noastra, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat anul trecut prima clinica dentara complet digitalizata din Romania si cel mai mare centru Planmeca Digital Academy.

Printre inovatiile majore aduse pe piata din Romania se numara DENT ESTET 4 KIDS (2008) si DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din Romania si din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor si, nu in ultimul rand, Asociatia Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela careia se desfasoara cursurile primei scoli de manageri dedicati clinicilor de medicina dentara.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.dentestet.ro www.de4kids.ro

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC SA