loader
Gerke Witteveen devine CEO al NN Pensii

Gerke Witteveen devine CEO al NN Pensii

Gerke are o experienta valoroasa de aproape 20 de ani in domeniul financiar

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A. incepand din 9 octombrie 2023. Gerke o inlocuieste pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP S.A. in ultimii sase ani si care va urma noi oportunitati profesionale si antreprenoriale in afara NN.

Gerke are o experienta valoroasa de aproape 20 de ani in domeniul financiar. In ultimii sapte ani a detinut rolul de CFO al NN Asigurari de Viata si este membru al consiliului de administratie NN Asigurari din 2020. Totodata, a detinut rolul de vicepresedinte al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) din 2017 pana in prezent si este membru de board al Camerei de Comert Romano-Olandeze (NRCC).

De cand s-a alaturat NN, Gerke Witteveen a consolidat aria financiara a companiei si a contribuit la transformarea digitala a NN, ca parte a strategiei de a deveni asiguratorul digital al viitorului. S-a implicat de-a lungul timpului in proiecte diverse, cel mai notabil fiind implementarea standardului de raportare financiara IFRS17.

Mai departe, in rolul de CEO al NN Pensii, voi continua dezvoltarea excelentei operationale a companiei si consolidarea strategiei de investitii prin care sustinem peste 2 milioane de romani sa economiseasca pentru pensie prin Pilonul II. In urmatorii ani, atentia se va concentra asupra politicilor sustenabile de investitii aliniate standardelor ESG - Environmental, Social, Governance. O prioritate importanta va fi si accelerarea digitalizarii pentru a oferi participantilor o experienta simpla si rapida in interactiunea cu pensia lor privata obligatorie.”, a spus Gerke Witteveen.

Despre NN Romania

NN este prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata din Romania, in 1997, iar de 15 ani activeaza si pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pietele de profil. Totodata, NN s-a extins in ultimii ani in Romania si pe segmentele asigurarilor de sanatate si de locuinta. In prezent, NN are 500 de angajati si 1.600 de consultanti financiari si manageri in forta de vanzari si sustine peste 2,3 milioane de clienti de asigurari si pensii, un sfert din populatia activa a Romaniei, sa protejeze tot ceea ce conteaza mai mult pentru ei.

NN Romania este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel international si o prezenta puternica in 11 tari, avand in total peste 16.000 de angajati si peste 20 milioane de clienti. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 si urmareste sa fie lider de industrie recunoscut pentru experienta clientilor, talente si pentru contributia in societate.

www.nn.ro

Autori

foto
NN PENSII SOCIETATE DE ADMINISTRARE A UNUI FOND DE PENSII ADMINISTRAT PRIVAT SA