loader

François Pétry este noul Director General al Holcim Romania

François Pétry, francez, in varsta de 47 de ani, a fost numit in functia de Director General al Holcim Romania incepand cu 1 februarie 2014, in locul lui Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est.

François Pétry,in prezent Manager General Agregate in cadrul Holcim Franta, s-a alaturat Grupului in 2008 in functia actuala. Anterior a lucrat intr-o companie de constructie de drumuri timp de noua ani, iar apoi, timp de opt ani, a detinut functia de Manager General in industria deseurilor. François are o diploma in Inginerie de la ParisTech, Ecole Nationale Superieure d’Arts et Metiers, precum si un executive MBA de la Ecole des Hautes Etudes Commerciales de Paris (HEC).

 

“Romania este una dintre cele mai importante piete ale Grupului Holcim din Europa, avand un potential semnificativ de crestere, astfel ca sunt entuziasmat sa preiau acest nou rol care aduce cu sine numeroase provocari, intr-un mediu in plina dezvoltare. Nu va fi o misiune usoara, deoarece economia inca isi revine de pe urma crizei mondiale, dar stiu ca avem aici toate ingredientele necesare pentru a continua pe acelasi drum de succes: oameni talentati si devotati, dar si unitati de productie moderne si eficiente. Îi multumesc lui Daniel pentru modul in care a condus compania in ultimii trei ani si pentru echipa minunata pe care o lasa in urma. Îmi asum angajamentul de a ne imbunatati in continuare rezultatele si de a pastra pozitia Holcim Romania ca una dintre cele mai respectate si atractive companii din industria constructiilor, o companie care creeaza valoare pentru toate partile interesate, de la angajati la clienti, parteneri si comunitati”, a declarat François Pétry.

 

În ultimii trei ani, Daniel Bach, elvetian, in varsta de 50 de ani, a condus filiala Holcim din Romania in una din cele mai dificile perioade economice ale companiei. În noul sau rol de Area Manager pentru Asia de Sud-Est, va fi responsabil de filialele Holcim din Indonezia, Tailanda, Filipine, Vietnam, Malaiezia si Singapore.

 

„Misiunea mea de a conduce Holcim Romania a fost plina de provocari si o experienta memorabila. Am avut ocazia de a lucra cu oameni dedicati, ambitiosi si pasionati. Sunt onorat ca am fost liderul acestei echipe minunate de profesionisti carora as dori sa le multumesc pentru tot ce am realizat impreuna. Holcim Romania este o companie cu fundamente solide: procese de productie de ultima generatie, cele mai bune servicii pentru clienti si parteneriatul real cu comunitatile in care opereaza si in care are o contributie semnificativa. Datorita tuturor acestor atuuri, am deplina incredere in viitorul Holcim Romania”, a declarat Daniel Bach.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL