loader
foodpanda ofera optiunea de livrare fara contact intre livrator si client

foodpanda ofera optiunea de livrare fara contact intre livrator si client

Compania asigura livrare gratuita la plata online cu cardul, pentru trei sferturi dintre restaurantele partenere

foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, anunta ca va oferi optiunea de livrare fara interactiune intre livrator si client, ca masura de preventie impotriva raspandirii noului coronavirus.

Pentru ca optiunea sa fie activa, clientii platformei trebuie sa aleaga plata cu cardul in aplicatie sau website si sa adauge in sectiunea Detalii livrare / Detalii catre livrator din pagina de „Checkout”, instructiunile privind modul in care doresc sa li se livreze mancarea de catre livrator. De exemplu, in momentul in care plaseaza comanda, utilizatorii pot solicita ca aceasta sa fie lasata la usa apartamentului, pentru a putea fi evitat orice contact.

In contextul evenimentelor din ultima perioada legate de raspandirea accelerata a noului coronavirus, am introdus optiunea de livrare fara interactiune pentru utilizatorii nostri care solicita acest lucru. Astfel, toti clientii care platesc online, cu cardul, pot transmite livratorului modul in care vor sa li se livreze comanda, aceasta putand fi lasata la usa apartamentului. Ne incurajam clientii sa opteze cu incredere pentru plata online de fiecare data cand doresc sa plaseze o comanda pe foodpanda, dar si pentru optiunea de livrare fara contact ca o masura in plus de siguranta, atat a lor si a celor dragi, cat si a persoanelor care livreaza”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director foodpanda Romania

Livrare gratuita pentru cei care platesc online cu cardul

Plata comenzilor online cu cardul, din aplicatie sau website, este cea mai sigura metoda de plata pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pentru a incuraja acest lucru, toti utilizatorii foodpanda care vor opta pentru aceasta modalitate de plata pot beneficia de livrare gratuita pentru un numar de nelimitat de comenzi pana la data de 31 martie 2020. Clientii trebuie sa introduca codul de voucher STAUACASA in pagina de plasare a comenzii, la sectiunea "Ai un voucher?", doar dupa ce au fost selectate produsele dorite de la restaurantul ales. Voucherul este acceptat de peste trei sferturi dintre restaurantele listate pe platforma, care pot fi identificate selectand butonul de deschidere filtre si aplicand filtrul “Accepta vouchere”.

De asemenea, foodpanda isi indeamna utilizatorii sa se informeze in permanenta din surse oficiale si sa consulte recomandarile privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus (COVID-19) puse la dispozitie de Ministerul Sanatatii.

Despre foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 2100 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Mures, Baia Mare, Bacau, Buzau, Braila si Suceava.

Autori

foto
FOODPANDA RO SRL