loader
Filip & Company a asistat o parte dintre actionarii Adeplast S.A. in procesul de finalizare a vanzarii companiei catre Sika AG

Filip & Company a asistat o parte dintre actionarii Adeplast S.A. in procesul de finalizare a vanzarii companiei catre Sika AG

Echipa Filip & Company implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de Alexandru Birsan

Casa de avocatura Filip & Company i-a asistat pe Alexander Barbut, Thomas Barbut si Marcel Barbut in procesul de vanzare a actiunilor detinute in cadrul Adeplast S.A., unul dintre cei mai  importanti producatori de materiale de constructii din Romania, catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor de constructii. Finalizarea tranzactiei a avut loc marti, 31 martie, dupa ce a fost obtinuta aprobarea necesara din partea Consiliului Concurentei.

Exista o incetinire in activitatea a numeroase industrii, iar instabilitatea din piete din ultimele saptamani a condus la incetinirea sau suspendarea unora dintre tranzactii. In acest context, ne bucuram cu atat mai mult ca am putut fi alaturi de Alex, Thomas si Marcel in finalizarea acestei tranzactii. Multumim pentru increderea acordata si pentru colaborarea excelenta”, a declarat Alexandru Birsan, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de Alexandru Birsan (partener) si a inclus-o pe Alina Stoica (associate).

Avocatii Filip & Company au avut roluri importante in multe dintre tranzactiile cheie de fuziuni & achizitii din Romania. Fie ca este vorba despre privatizari, tranzactii de capital privat sau fuziuni si achizitii complexe, in majoritatea cazurilor, cel putin una dintre parti a primit consultanta juridica din partea Filip & Company.

Filip & Company

Filip & Company este una din societatile de avocatura de top din Romania care furnizeaza asistenta de cea mai inalta calitate in practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau care vizeaza Romania. Specializati in proiecte complexe care implica o abordare inovativa, avocatii Filip & Company au experienta elocventa in mai multe domenii, cum ar fi infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, imobiliar, concurenta, finantari si piata de capital dar si dreptul muncii. De asemenea, firma de avocatura asigura asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje cu implicatii semnificative pentru afacerile clientilor. Mai multe detalii despre domeniile de expertiza si echipa Filip & Company gasiti pe www.filipandcompany.com.

Va puteti conecta la centrul nostru de stiri juridice dedicat masurilor legale COVID: 

www.filipandcompany.com/coronavirus-task-force/

Puteti gasi actualizari legislative si analize relevante pe temele zilei: relatiile de munca, modificarea contractelor, ajutoare de stat, adaptari in viata societatilor comerciale, forta majora si impreviziune, respectarea GDPR.

Autori