loader
Filip & Company a asistat Cooperatieve Rabobank U.A. in procesul de acordare a doua imprumuturi in valoare de 37 de milioane EUR catre Umex S.A.

Filip & Company a asistat Cooperatieve Rabobank U.A. in procesul de acordare a doua imprumuturi in valoare de 37 de milioane EUR catre Umex S.A.

Casa de avocatura Filip & Company a asistat banca olandeza Coöperatieve Rabobank U.A. in procesul de acordare a doua finantari in valoare totala de aproximativ 37 milioane de euro catre operatorul portuar Umex S.A.

Casa de avocatura Filip & Company a asistat banca olandeza Coöperatieve Rabobank U.A. in procesul de acordare a doua finantari in valoare totala de aproximativ 37 milioane de euro catre operatorul portuar Umex S.A. Scopul primului imprumut este de a finanta achizitia si instalarea unui siloz in Portul Constanta, iar cel de-al doilea imprumut va finanta construirea unei magazii de marfuri vrac in Portul Constanta.
Creditul este garantat printr-o polita emisa de EKF, agentia de credite de export din Danemarca. In acest proiect, echipa Filip & Company a lucrat alaturi de casa de avocatura internationala Freshfields Bruckhaus Deringer.

“Aceasta tranzactie se adauga bogatului nostru palmares in sectorul de finantari, fiind implicati in numeroase tranzactii de acest tip in ultimii ani. Suntem incantati ca am avut oportunitatea de a asista Coöperatieve Rabobank U.A in cadrul acestor proiecte si ne bucuram sa vedem ca exista in continuare un apetit sustinut din partea bancilor europene pasaportate in Romania pentru finantarea proiectelor din tara noastra”, a declarat Alexandra Manciulea.

Echipa Filip & Company a fost coordonata de Alexandru Birsan si Alexandra Manciulea, parteneri, iar Camelia Iantuc (associate) se evidentieaza ca un membru esential al echipei de proiect.

Filip & Company

Filip & Company este una din societatile de avocatura de top din Romania care furnizeaza asistenta de cea mai inalta calitate in practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau care vizeaza Romania. Specializati in proiecte complexe care implica o abordare inovativa, avocatii Filip & Company au experienta elocventa in mai multe domenii, cum ar fi infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, imobiliar, concurenta, finantari si piata de capital dar si dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatura asigura asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje cu implicatii semnificative pentru afacerile clientilor.

 

Autori