loader
EY Romania castiga pentru a patra oara titlul de cea mai buna firma in domeniul preturilor de transfer din Europa Centrala si de Est

EY Romania castiga pentru a patra oara titlul de cea mai buna firma in domeniul preturilor de transfer din Europa Centrala si de Est

EY Romania a devenit, pentru a patra oara, Transfer Pricing Firm of the Year in Europa Centrala si de Est. Premiul a fost acordat de International Tax Review (ITR) – una dintre cele mai cunoscute reviste dedicate strategiilor de taxare internationala. EY Romania a mai primit aceasta distinctie in 2013, 2014 si 2016.

Prestigiosul eveniment 2017 ITR European Tax Awards s-a desfasurat in Londra in luna mai, demonstrand excelenta si inovatia in activitatea fiscala din intreaga Europa.

 

„Sunt mandru ca am castigat, pentru a patra oara, acest premiu. Reusita se datoreaza atat echipei excelente a EY de specialisti in preturi de transfer, cat si relatiei de incredere pe care o avem cu clientii,” a declarat Adrian Rus, liderul diviziei de Preturi de Transfer din cadrul EY Romania.

 

Pentru a desemna castigatorul, jurnalistii din cadrul ITR au consultat multiple surse. Astfel, o componenta importanta a analizei a avut in vedere activitatea si implicarea companiilor nominalizate. In acelasi timp, jurnalistii au vorbit cu numerosi consultanti fiscali si avocati pentru a avea o perspectiva clara cu privire la activitatea remarcabila desfasurata de respectivele companii, pe parcursul anului 2016, in Europa.

 

„Distinctia primita din partea International Tax Review reprezinta atat recunoasterea si aprecierea implicarii EY Romania in mediul de business, cat si reusitele obtinute prin practica de preturi de transfer, inclusiv prin prisma primei decizii de referinta la nivel national a inaltei Curti de Casatie si Justitie, in domeniul preturilor de transfer”, a subliniat Alex Milcev, liderul Departamentului de Asistenta fiscala si juridicaal EY Romania.

 

La aniversarea celor 25 de ani de activitate in Romania, EY continua misiunea de a sustine mediul de afaceri, ajutandu-l sa se dezvolte si sa devina tot mai competitiv.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL