loader
EY anunta doi noi parteneri asociati in cadrul departamentului de Audit

EY anunta doi noi parteneri asociati in cadrul departamentului de Audit

Corina Dimitriu si Carmen Spiridon sunt noii Parteneri Asociati ai EY Romania, in cadrul departamentului de Audit.

Corina Dimitriu s-a alaturat echipei EY Romania la sfarsitul lunii septembrie. Corina are 22 de ani de experienta in domeniul auditului financiar, al contabilitatii, managementului de proiect si al controalelor interne, precum si expunere la diverse culturi organizationale.

De asemenea, Corina are cunostinte aprofundate privind auditarea situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele financiare nationale si internationale, pentru companii care opereaza intr-o gama larga de industrii, respectiv comertul cu amanuntul, FMCG, industria prelucratoare, imobiliare, telecomunicatii, petrol si gaze si constructii. De-a lungul timpului, a fost implicata in auditul centrelor de servicii ale unor mari companii multinationale, precum si in misiuni de audit non-financiar.

Carmen Spiridon ocupa, incepand cu luna octombrie, pozitia de Partener Asociat in cadrul departamentului de Audit, dupa un parcurs de 14 ani in cadrul companiei.

In 2004 s-a alaturat echipei EY Romania ca Auditor Junior, si-a continuat cresterea profesionala in rolul de manager in 2009 si in rolul de Partener Asociat in acest an. Experienta acumulata vizeaza livrarea de servicii catre importanti clienti, atat romani, cat si internationali, concentrandu-se pe auditari de intreprinderi mari care acopera angajamentele legale, IFRS, US GAAP si German GAAP.

La nivel intern, Carmen este frecvent implicata ca formator in cadrul sesiunilor de instruire a echipei pe diverse metodologii, precum si in seminarii privind IFRS si legislatia statala.

Le felicit pe colegele mele – Corina si Carmen – pentru aceasta reusita profesionala. Extinderea echipei noastre executive reflecta atat parcursul lor profesional de exceptie, cat si evolutia pozitiva a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri”, spune Alexandru Lupea, Liderul Departamentului de Audit al EY Romania.

 

Autori

foto
ERNST & YOUNG SERVICE SRL