loader
VTEX anunta lansarea Ofertei Publice Initiale

VTEX anunta lansarea Ofertei Publice Initiale

Oferta consta in 13.876.702 actiuni comune Clasa A oferite de VTEX si 5.123.298 actiuni comune clasa A oferite de actionarii vanzatori ai VTEX

VTEX, furnizorul de solutii software as a service de comert digital pentru branduri enterprise si retaileri, liderul in accelerarea transformarii comertului digital in America Latina si care isi extinde operatiunile la nivel global, a anuntat ca a lansat oferta publica initiala a 19.000.000 actiuni comune de Clasa A, in urma declaratiei de inregistrare a Formularului F-1 la Securities and Exchange Commission din Statele Unite („SEC”).

Oferta consta in 13.876.702 actiuni comune Clasa A oferite de VTEX si 5.123.298 actiuni comune clasa A oferite de actionarii vanzatori ai VTEX. De asemenea, compania intentioneaza sa le ofere subscriitorilor optiunea de 30 de zile pentru achizitia a 2.850.000 de actiuni suplimentare din stocul comun de Clasa A din partea VTEX. Se asteapta ca pretul initial al ofertei publice sa fie cuprins intre 15,00 USD si 17,00 USD pe actiune comuna de clasa A. VTEX a aplicat la listarea actiunilor sale comune de Clasa A la Bursa de Valori din New York sub simbolul „VTEX”. Oferta este supusa conditiilor pietei si nu poate exista nicio asigurare cu privire la daca sau cand, aceasta va fi finalizata ori cu privire la dimensiunea reala sau termenii ofertei.

VTEX intentioneaza sa utilizeze incasarile nete din oferta publica initiala in scopuri corporative generale. VTEX nu va primi incasari din vanzarea actiunilor comune de clasa A de catre actionarii care vand.

J.P.Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC si BofA Securities actioneaza in rol de coordonatori globali pentru oferta propusa. KeyBanc Capital Markets, Morgan Stanley si Itaú BBA actioneaza ca bookrunners comuni pentru oferta propusa.

Oferta propusa va fi facuta numai prin intermediul unui prospect. Copii ale prospectului preliminar referitor la oferta pot fi obtinute, atunci cand sunt disponibile, de la:

• J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, telefon: 1-866-803-9204 sau prin email la prospectus-eq_fi@jpmchase.com;

• Goldman Sachs & Co. LLC, Attention: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York 10282, telefon: 1-212-902-1171, fax: 212-902-9316 sau prin email la prospectus-ny@ny.email.gs.com; sau

• BofA Securities, NC1-004-03-43, 200 North College Street, 3rd floor, Charlotte NC 28255-0001. Attention: Prospectus Department, email: dg.prospectus_requests@bofa.com.

O declaratie de inregistrare pe formularul F-1 referitoare la aceste valori mobiliare a fost depusa la U.S. Securities and Exchange Commission, dar inca nu a intrat in vigoare. Aceste valori mobiliare nu pot fi vandute si ofertele de cumparare nu pot fi acceptate inainte de intrarea in vigoare a declaratiei de inregistrare.

Prezentul comunicat de presa nu va constitui o oferta de vanzare sau solicitarea unei oferte de cumparare a acestor valori mobiliare si nici nu va exista nici o vanzare a acestor valori mobiliare in niciun stat sau jurisdictie in care o astfel de oferta, solicitare sau vanzare ar fi ilegala inaintea inregistrarii sau calificarii, in conformitate cu legile privind titlurile de valoare ale unui astfel de stat sau jurisdictie.

Despre VTEX

VTEX este un furnizor de solutii software as a service de comert digital pentru branduri enterprise si retaileri. Platforma noastra le permite clientilor nostri sa isi implementeze strategia de comert, inclusiv construirea magazinelor online, integrarea si gestionarea comenzilor pe mai multe canale si crearea unui marketplace pentru a comercializa produse ale unor vanzatori terti. Fondata in Brazilia, compania este lidera in accelerarea transformarii comertului digital in America Latina si isi extinde operatiunile la nivel global. Platforma VTEX este conceputa in conformitate cu standarde si cu functionalitati de tip enterprise-level, iar peste 2000 de clienti cu peste 2500 de magazine active in 32 de tari au incredere in noi pentru a-i conecta cu clientii lor intr-un fel care sa aiba semnificatie.

Autori