loader
Elena Pap, Numita Director Europa in cadrul Up Group: Un Pas Strategic in Expansiunea Europeana

Elena Pap, Numita Director Europa in cadrul Up Group: Un Pas Strategic in Expansiunea Europeana

Elena Pap este recunoscuta pentru performantele sale exceptionale si contributiile semnificative la dezvoltarea companiei pe piata beneficiilor extrasalariale din Romania

Up Romania anunta numirea Elenei Pap in functia de Director Europa in cadrul Up Group, dupa o cariera de peste 20 de ani in care a ocupat pozitia de CEO al Up Romania, in ultimii patru ani avand cumulativ si pozitia de Director Regional Up Group. 

Elena Pap este recunoscuta pentru performantele sale exceptionale si contributiile semnificative la dezvoltarea companiei pe piata beneficiilor extrasalariale din Romania.

Elena Pap a reusit sa transforme Up Romania, dintr-o companie orientata catre produse traditionale, intr-o companie orientata catre tehnologie si inovatie, consolidandu-i pozitia si extinzand afacerea in mod semnificativ. Sub conducerea sa, compania a cunoscut o crestere importanta, diversificandu-se in noi segmente de piata. Elena a implementat inovatii valoroase si a promovat dezvoltarea continua a echipei, creand o cultura organizationala pozitiva, care sustine dezvoltarea personala a fiecarui membru al echipei, fiind mereu focusata pe oamenii din jur.

Functia de CEO al Up Romania va fi preluata de Gina Pavel, fost Director General Adjunct, care va continua sa dezvolte compania pe baza fundatiei solide stabilite de Elena Pap, mentinand standardele de excelenta si inovatie. Functia de Director Regional pentru tarile Romania, Moldova, Serbia, Bulgaria si Grecia, detinuta anterior de Elena Pap, este preluata de Pierre-Jean Fossat, consolidand astfel echipa de management regional a Up Group.

Sunt onorata sa preiau aceasta noua responsabilitate in cadrul Up Group si sa contribui la strategia noastra de consolidare si expansiune pe piata europeana. Multumesc echipei Up Romania pentru colaborarea excelenta de-a lungul anilor si sunt increzatoare ca Gina Pavel va continua sa duca mai departe aceasta mostenire cu succes. Raman in continuare alaturi de filiala din Romania.” a declarat Elena Pap, Director Europa Up Group.

Cu o experienta vasta in domeniul financiar si managementul echipelor, Elena Pap este un pionier al industriei beneficiilor extrasalariale. Elena a fost un sustinator activ al intereselor industriei din pozitia de Presedinte al Asociatiei Profesionale a Emitentilor de Tichete Valorice (APET) si o prezenta activa in zona de business. In prezent, este membru ales in Consiliul Director CCIFER (Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania). Elena Pap este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea finante, credit si contabilitate.

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup international si solid. Prezent in peste 23 de tari, Grupul Up isi adapteaza expertiza la specificul local. Zi de zi este alaturi de 22 de milioane de persoane din intreaga lume, prin zeci de marci de produse si servicii.

www.up.coop

Despre Up Romania

Up Romania face parte din Grupul Up, deserveste peste 25.000 de clienti si peste 1.3 milioane de beneficiari pe Up Dejun, Up, Cadou, Up Vacanta. La acestia se adauga peste 1.2 milioane de beneficiari pe Up Social din 150 de proiecte sociale nationale si locale care au fost realizate in ultimii 6 ani.  Cu o prezenta de peste 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor, printre care se numara produse si servicii pentru salariati, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, solutii digitale interactive de incentivare si recompensare STIM Online, servicii dedicate comerciantilor, precum si solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala.

Up MultiBeneficii este solutia Up Romania dedicata companiilor, ce ofera gestionarea eficienta a beneficiilor extrasalariale puse la dispozitia angajatilor. Platforma Up MultiBeneficii prezinta un pachet atractiv de beneficii si oferte speciale ce pot fi alese chiar de catre angajat in functie de nevoile sale, generand un avantaj competitiv pe piata pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie si flexibilitate. 

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up Romania isi propune sa schimbe perspectiva asupra muncii, aducand schimbari semnificative in abordarea acesteia.

Up Romania este certificata Great Place to Work, al doilea an consecutiv in 2023.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

Aplicatia Up Mobil poate fi descarcata de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Autori

foto
UP ROMANIA SRL