loader
Intracom Telecom anunta numirea unui nou CCO

Intracom Telecom anunta numirea unui nou CCO

Dl Vergos a ocupat pozitii manageriale de top in cadrul unor organizatii de telecomunicatii bine-cunoscute, dupa ce a condus campanii de vanzari pentru start-up-uri si companii aflate in regim de crestere rapida si de redresare pe toate continentele

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii tehnologice, a anuntat astazi numirea domnului Kyriakos Vergos in functia de Chief Commercial Officer al grupului Intracom Telecom, in conformitate cu planurile conducerii de a spori si mai mult amprenta globala a companiei.

Dl Vergos a ocupat pozitii manageriale de top in cadrul unor organizatii de telecomunicatii bine-cunoscute, dupa ce a condus campanii de vanzari pentru start-up-uri si companii aflate in regim de crestere rapida si de redresare pe toate continentele. Reteaua sa exceptionala de relatii, formata de-a lungul anilor in domeniul Big Tech, MNO/MSO si a integratorilor de sisteme, a condus la o patrundere remarcabila pe piata si la cresterea remarcabila a veniturilor in domeniul tehnologiilor wireless, al software-ului si al serviciilor profesionale.

Dl Kartlos Edilashvili, director general interimar al Intracom Telecom, a declarat: "Suntem incantati sa anuntam numirea lui Kyriakos Vergos in calitate de nou Director Comercial. Misiunea domnului Vergos este o continuare a strategiei de expansiune a Grupului nostru, care vizeaza crearea unei forte de vanzari unificate pentru a promova portofoliul nostru de solutii pe piata globala. Ma astept ca experienta si competentele internationale ale domnului Vergos sa contribuie semnificativ la atingerea acestui obiectiv".

Autori

foto
INTRAROM SA