loader
Dorina Cosbuc este noul director al ariei de risc a NN Asigurari de Viata

Dorina Cosbuc este noul director al ariei de risc a NN Asigurari de Viata

NN Asigurari de Viata anunta numirea Dorinei Cosbuc ca membru al echipei de management, in pozitia de director al ariei de risc, fiind responsabila de functia de management al riscurilor, incepand cu data de 28 ianuarie 2019.

Mandatul Dorinei Cosbuc este in curs de autorizare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara. Noul director al ariei de risc este un profesionist experimentat in domeniul riscului, cu o experienta de peste 14 ani in industria asigurarilor, acumulata in companii precum UNIQA Asigurari de Viata sau Metropolitan Life. Ea o succede pe Ana Tripsa, care isi continua cariera pe plan international in cadrul NN Group, in pozitia de director al ariei de risc (Chief Risk Officer) al companiei de reasigurare NN Re, cu sediul in Haga.

De-a lungul carierei, Dorina a dobandit expertiza valoroasa in programe majore de transformare si abilitati strategice in gestionarea riscurilor, construind relatii profesionale solide, la standarde ridicate, atat in interiorul companiei, cat si la nivelul comunitatii de business.

”Din pozitia de director al ariei de risc, misiunea mea si a echipei de specialisti in risc va fi sa sustinem NN Asigurari de Viata sa dezvolte mai departe arhitectura si politicile integrate de risc si sa continuam sa integram managementul riscului in planificarea strategica pe termen lung”, a spus noul director al ariei de risc a NN Asigurari de Viata.

Dorina Cosbuc a absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si un master in Audit si Consultanta in cadrul aceleiasi institutii. De asemenea, este membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si al ACCA.

Autori

foto
NN ASIGURARI DE VIATA SA