loader

DHL - Partener Logistic Oficial al Cirque du Soleil

DHL, liderul pietei internationale de curierat expres si logistica, a anuntat astazi ca va sustine, in calitate de Partener Logistic Oficial, compania lider global in divertismentul live, Cirque du Soleil.

DHL isi va integra serviciile in lantul logistic de distributie al Cirque du Soleil, prin echipa DHL Global Trade Fairs & Events, parte a diviziei DHL Global Forwarding, Freight, sustinand activitatile desfasurate pentru evenimentele din turneul Cirque du Soleil din intreaga lume. DHL va oferi, de asemenea, suport logistic international pentru sediul central al Cirque du Soleil din Montreal, Canada. Parteneriatul celor doua brand-uri, lideri de piata ai industriei in care activeaza presupune activitati de marketing si branding comun dedicate atat clientilor, cat si partenerilor si angajatilor. 

 

“Cirque du Soleil si DHL impartasesc aceleasi valori,” a declarat Ken Allen, CEO, DHL Express. “Ambele companii s-au dezvoltat din spirit antreprenorial si au devenit in timp  branduri de renume international, prin angajamentul de a cuceri noi frontiere si a satisface cat mai bine cerintele publicului. Suntem nerabdatori sa contribuim activ la performanta Cirque du Soleil prin operatiunile pe care DHL le va efectua in spatele scenei.”

 

“Compania Cirque du Soleil este foarte incantata sa aiba in calitate de Partener Logistic Oficial un lider al industriei - DHL,” a declarat Finn Taylor, Senior Vice President, Touring Shows, Cirque du Soleil. “Este un parteneriat deosebit pentru noi, intre doua companii renumite pentru excelenta in domeniile in care activeaza. Turneul mondial se desfasoara in peste 150 de locatii de pe 6 continente, de aceea partea logistica este vitala pentru noi si pentru succesul Cirque du Soleil. Prin alegerea DHL ca partener logistic oficial, suntem incantati ca avem oportunitatea de a lucra cu un brand care impartaseste aceleasi valori si aceeasi performanta ca si noi. Suntem nerabdatori sa integram serviciile DHL in operatiunile noastre de distributie si sa extindem impreuna experienta Cirque du Soleil catre un public nou, catre noi piete.”
 

Principalele solicitari ale Cirque du Soleil se refera la transportul materialelor necesare pentru spectacole intre locatiile turneelor, utilizand transport aerian, maritime, rutier si servicii vamale. Un singur spectacol implica transportul a pana la 80 de containere. Compania canadiana solicita, de asemenea, o serie de servicii standard pentru activitatile sale curente, precum transportul unor pachete mici, servicii speciale de depozitare sau distributie a materialelor publicitare.

 

Se asteapta o audienta de 15 milioane de spectatori la cele 19 spectacole Cirque du Soleil care vor avea loc in intreaga lume in turneul din 2014.

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL