loader

DHL Express Romania a lansat Programul de Fidelitate pentru clientii sai

DHL, liderul pietei mondiale de curierat expres si logistica, a lansat recent un Program de Fidelitate adresat clientilor care expediaza din centrele de expedieri din intreaga tara

DHL Express Romania este singura companie din domeniu care ofera un astfel de program clientilor sai.

 

La prima expediere efectuata intr-un sediu DHL SERVICEPOINT clientilor li se prezinta programul de fidelitate si, in baza completarii unui formular simplu, acestia primesc Cardul de Fidelitate, pe care trebuie sa-l pastreze si sa-l utilizeze ori de cate ori revin in centrul de expedieri, pentru a beneficia de reducerile in vigoare si de avantajele unice oferite de acesta.

 

Cardul de fidelitate ofera posesorilor reduceri suplimentare fata de tarifele standard, care se pot cumula cu alte campanii in derulare, iar o data inregistrati in program utilizatorii vor fi notificati cu privire la promotiile ?i noutatileDHL Express Romaniadirect pe adresa lor de email.

 

Programul de fidelitate are ca obiectiv principal fidelizarea clientilor, dar si cresterea numarului de expedieri efectuate in cele 25 de centre de expedieri existente la nivel national, cu peste 20 % pana la sfarsitul anului.

 

„Programul lansat recent demonstreaza preocuparea continua a DHL Express Romania fata de clientii sai. Estimam ca toti clientii centrelor de expedieri DHL Service Points vor aprecia reducerile si avantajele oferite de acest card de fidelitatesi suntem incantati sa putem sustine cererea tot mai mare pentru serviciile DHL in Romania” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

 Aceasta investitie, alaturi de cele demarate deja anul acesta de DHL, prin care centrele de expedieri din tara sunt modernizate, astfel incat sa ofere clientilor la nivel national cele mai bune solutii si un cadru modern in care acestia sa isi efectueze expedierile demonstreaza o data in plus grija permanenta pe care DHL o acorda calitatii serviciilor oferite clientilor sai.

 

Pe langa investitiile mentionate, DHL a lansat anul acesta si doua servicii noi disponibile exclusiv in centrele de expedieri: serviciul dedicat importurilor ocazionale - DHL Receiver Paid si cel dedicat expedierilor pe teritoriul Romaniei - DHL Express Easy Domestic. De asemenea, DHL detine singurul centru de expedieri deschis de luni pana duminca, in intervalul 10,00 – 22,00 – oferind cea mai buna accessibilitate clientilor sai in sediul situat in incinta Baneasa Shopping City.

 

DHL are o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, aproape 500 de angajati, opereaza cu 3 aeronave, detine o flota de peste 200 de masini si ofera o acoperire de 100% la nivel national, prin cele 42 de locatii aflate in cele mai importante orase de pe intreg teritoriul tarii.

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL