loader
Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 3 pentru obligatiunile emise de IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 3 pentru obligatiunile emise de IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

Obligatarii isi pot incasa sumele de bani aferente cuponului 3 in conturile de fonduri dedicate ale Participantilor la sistemul Depozitarului Central

Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 24/06/2022, distribuie sumele de bani aferente cuponului 3 pentru obligatiunile emise de IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (simbol IMP26E). Emitentul va plati obligatarilor sumele de bani aferente cuponului 3, utilizand serviciul national lansat de catre Depozitarul Central. Valoarea dobanzii aferente fiecarei obligatiuni este de 15.9560 EURO.

Obligatarii care beneficiaza de sumele de bani sunt cei inregistrati in registrul obligatarilor emitentului, la data de 10/06/2022.

Obligatarii isi pot incasa sumele de bani aferente cuponului 3 in conturile de fonduri dedicate ale Participantilor la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Incepand cu anul 2015, ca urmare a modificarii cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor si a oricaror alte sume cuvenite detinatorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectueaza prin intermediul Depozitarului Central si al participantilor la sistemul de compensare-decontare si registru.

Autori

foto
DEPOZITARUL CENTRAL SA