loader
Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 10 pentru obligatiunile emise de UNICREDIT BANK S.A.

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 10 pentru obligatiunile emise de UNICREDIT BANK S.A.

Obligatarii care sunt clienti ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central isi pot incasa sumele de bani prin intermediul acestuia

Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 15/07/2022, distribuie sumele de bani aferente cuponului 10 pentru obligatiunile emise de UNICREDIT BANK S.A. (simbol UCB24). Emitentul va plati obligatarilor sumele de bani aferente cuponului 10, utilizand serviciul national lansat de catre Depozitarul Central. Valoarea dobanzii aferente fiecarei obligatiuni este de 210.75 LEI.

Obligatarii care beneficiaza de sumele de bani sunt cei inregistrati in registrul obligatarilor emitentului, la data de 24/06/2022.

Obligatarii care sunt clienti ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central isi pot incasa sumele de bani prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectueaza prin transfer bancar, in baza solicitarilor transmise de acestia.

Incepand cu anul 2015, ca urmare a modificarii cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor si a oricaror alte sume cuvenite detinatorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectueaza prin intermediul Depozitarului Central si al participantilor la sistemul de compensare-decontare si registru.

Autori

foto
DEPOZITARUL CENTRAL SA