loader

Dentons se lanseaza in Romania

S-a lansat Dentons, o noua firma de avocatura globala menita sa ofere clientilor servicii legale la cele mai inalte standarde, raspunzand astfel cerintelor unei piete tot mai competitive.

Rezultat al unirii firmelor internationale Salans LLP, SNR Denton si Fraser Milner Casgrain LLP (FMC), Dentons isi propune sa aduca o imbunatatire a calitatii serviciilor legale actuale, furnizand clientilor valoare adaugata intr-un mod inovator.

 

Firma se distinge prin urmatoarele caracteristici:

Dentons este policentrica: Nu are un sediu central si o cultura dominanta. Firma pune la dispozitia clientilor sai echipe de avocati talentati din diverse tari, avand cunostinte solide de drept civil, English common law, US common law, drept islamic (Sharia law) sau legislatie chineza. Modelul policentric vine in sprijinul clientilor, intrucat ii ajuta sa se adapteze la dinamica pietelor globale din sectoarele in care activeaza.

 

Dentons ofera solutii de business concrete:Noua firma are o abordare pragmatica, avand ca rezultat finalizarea tranzactiilor sau disputelor, si nu simple analize teoretice, nestructurate.

 

Dentons va masura succesul prin serviciile furnizate: Oricare ar fidimensiunea sau scopul nevoilor de business ale clientilor, Dentons le va oferi toata atentia pe care acestia o merita.

 

Cu peste 2.500 de avocati si alti profesionisti in 79 de orase din 52 de tari din Africa, Asia Pacific, Canada, Asia Centrala, Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si CSI, Marea Britanie si SUA, Dentons aduce laolalta talente de top care reunesc cunostinte solide. Noul site dentons.com ilustreaza modul in care Dentons actioneaza pentru a raspunde nevoilor clientilor, acoperind 24 de sectoare si 36 de arii de practica.

 

Dentons isi propune sa concureze elita firmelor de avocatura globale prin conectarea avocatilor si a serviciilor intr-un mod care sa reflecte practicile legale in continua schimbare, la nivel mondial.

Autori

foto
DENTONS EUROPE - ZIZZI-CARADJA SI ASOCIATII - SPRL