loader
DENT ESTET isi continua extinderea la nivel national si inaugureaza cea mai mare clinica a grupului, in Craiova, dupa o investitie de 1,5 milioane de euro

DENT ESTET isi continua extinderea la nivel national si inaugureaza cea mai mare clinica a grupului, in Craiova, dupa o investitie de 1,5 milioane de euro

Noua clinica reuneste o echipa multidisciplinara de 15 medici stomatologici si este dotata cu tehnologie de ultima ora

• Portofoliul grupului ajunge la 15 clinici stomatologice in 8 orase din tara;

• DENT ESTET Craiova pune la dispozitie servicii integrate de medicina dentara, in 12 cabinete moderne destinate adultilor si copiilor;

• Noua clinica reuneste o echipa multidisciplinara de 15 medici stomatologici si este dotata cu tehnologie de ultima ora.

                                                

DENT ESTET, parte a Sistemului Medical MedLife, inaugureaza la Craiova cea mai mare clinica din cadrul grupului, dupa o investitie totala de aproximativ 1,5 milioane de euro, si ajunge, astfel, la un portofoliu de 15 clinici si 98 de cabinete dentare ce acopera o suprafata de 4.300 metri patrati.

Clinica din Craiova este dotata cu 12 cabinete moderne, 8 dedicate adultilor si 4 copiilor si adolescentilor, pacientii avand acces la tehnologie digitala integrata si solutii de diagnostic si tratament personalizate oferite de o echipa multidisciplinara de medici stomatologi. In plus, gratie culturii de sharing si mentorat, locuitorii din Craiova si judetele invecinate vor beneficia de expertiza medicilor din cadrul clinicilor DENT ESTET Bucuresti, care vor oferi periodic consultatii si tratamente.

Sanatatea dentara a romanilor este prioritatea noastra de 23 de ani, de aceea suntem bucurosi ca am reusit sa ne consolidam prezenta la nivel regional si vom putea oferi locuitorilor din zona de S si S-E a tarii servicii si tratamente stomatologice la acelasi standard de performanta atins in celelalte clinici din tara. Preocuparea noastra permanenta este investitia in dezvoltarea si perfectionarea echipei medicale si in tehnologii inovatoare, pentru a le putea oferi pacientilor acuratete in diagnostic, tratamente minim-invazive, dar si conditii optime de siguranta si confort“, spune Dr. Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET.

Echipa medicala multidisciplinara si tehnologie digitala de ultima generatie pentru rezolvarea celor mai complexe cazuri in stomatologie

Noua clinica din Craiova va acoperi nevoia din ce in ce mai mare a romanilor pentru servicii stomatologice dintre cele mai complexe, cum sunt reabilitarile orale in doar 24 de ore cu implanturi dentare premium, planuri complexe pentru tratarea bolii parodontale sau tratamente de ortodontie si estetica dentara.

Pacientii vor beneficia, la Craiova, de avantajele oferite de laserele WaterLase® si Epic BIOLASE, cele mai avansate tehnologii laser disponibile la nivel mondial, care asigura tratamente minim-invazive ce reduc semnificativ durerea si numarul de vizite la medicul stomatolog; scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, care reduce timpul de executie a lucrarilor; tomografia computerizata CBCT de la Planmeca, cea mai inalta tehnologie digitala, cu acuratete maxima in diagnosticarea unei afectiuni maxilo-faciale; microscopul electronic LEICA M320 F12, folosit in tratamentele endodontice pentru salvarea dintelui, dar si in tratamentul cariilor pentru un maxim de precizie si control. 

Sanatatea pacientului este abordata din punct de vedere holistic in cadrul clinicilor DENT ESTET, solutiile de diagnostic si tratament fiind personalizate pentru maximizarea rezultatelor. Impreuna cu echipa de management, ne-am propus sa fim pionieri ai transformarii digitale in stomatologie, pentru a putea oferi pacientilor nostri, din toate regiunile tarii, tehnologie de ultima ora, know-how medical asigurat de echipe interdisciplinare si tratamente eficiente“, a declarat Nicolae Marcu, Director Sanatate si Operatiuni MedLife Group.

Grupul de clinici stomatologice, lider al pietei de stomatologie din Romania, continua sa se implice activ in proiecte si programe ce vizeaza formarea viitorilor specialisti, astfel ca, pe langa cele 12 unituri dentare, clinica DENT ESTET Craiova dispune de un spatiu dedicat de training si un centru de pregatire si certificare a profesionistilor din medicina dentara.

Facem Craiova sa zambeasca

                                                

Pentru a marca misiunea sa de a le aduce pacientilor din aceasta regiune un zambet sanatos si estetic, DENT ESTET a surprins zambetele calde si prietenoase ale craiovenilor intr-o serie de fotografii stradale, in locuri emblematice ale orasului. Colectia de zambete poate fi descoperita intr-o expozitie chiar in cadrul clinicii, dar si pe pagina de Facebook a companiei.

La evenimentul de inaugurare oficiala a clinicii DENT ESTET Craiova, ne-am bucurat de prezenta si sustinerea a numeroase personalitati marcante ale judetului Dolj, printre care Vasile-Dorin Cosmin - Presedintele Consiliului Judetean, Nicu Viorel Dorin - Director Executiv in cadrul Directiei de Sanatate Publica, Sorin Cartu, Silviu Lung si Costica Donose, membri de seama ai Craiovei Maxima, Corina Banu - Fundraiser Asociatia Magic.

Evenimentul a fost prezentat de Dorin Chiotea, seful departamentului de Sport al TVR, o prezenta deja traditionala a evenimentelor DENT ESTET.

Despre DENT ESTET

Grupul DENT ESTET a fost infiintat in anul 1999, iar in prezent este lider de piata consacrat in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei 23 de ani de existenta, echipa s-a extins la un numar de aproximativ 500 de angajati si colaboratori, dintre care 158 sunt medici.

DENT ESTET reconfirma si in 2021 pozitia de lider pe piata de stomatologie, cu o cifra de afaceri de 107,6 milioane de lei in 2021, in crestere cu 60% fata de 2020.

DENT ESTET detine 15 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Cluj-Napoca, Oradea si Craiova, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta unice in Romania (Implant Division, Aesthetic Division si Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnica dentara digitala - Aspen si 8 studiouri foto digitale specializate Future Smile Studio. Toate acestea reunesc un numar de 98 de sali de tratament echipate la standarde hi-tech, pe o suprafata totala de 4.300 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate. DENT ESTET ofera o experienta integrata prin cele 8 centre de imagistica si radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizata (CBCT).

Recunoscut pentru contributia la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din tara noastra, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat, in 2017, prima clinica dentara complet digitalizata din Romania si cel mai mare centru Planmeca Digital Academy.

Printre inovatiile majore aduse pe piata din Romania se numara DENT ESTET 4 KIDS (2008) si DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din Romania si din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor si, nu in ultimul rand, Asociatia Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela careia se desfasoara cursurile primei scoli de manageri dedicati clinicilor de medicina dentara.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.

Compania opereaza cea mai extinsa retea de clinici, una din marile retele de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si are cea mai mare baza de clienti corporate pentru Pachete de Preventie in Sanatate din tara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.

Autori