loader
Flanco are un nou director de logistica

Flanco are un nou director de logistica

Laura Simion are o experienta vasta - timp de 18 ani a avut roluri locale, dar si regionale, in managementul aprovizionarii si al logisticii

Cu o experienta de peste 20 de ani in logistica si supply chain, Laura Simion s-a alaturat echipei Flanco Retail incepand de luna aceasta, in pozitia de Director de logistica. Anterior, Laura a ocupat timp de zece ani functia de Regional Supply Chain Manager Europe pentru LC Waikiki.

Laura are o experienta vasta atat in domeniu, cat si in postura de lider de departament. Timp de 18 ani a avut roluri locale, dar si regionale, in managementul aprovizionarii si al logisticii, astfel ca expertiza sa bogata si relevanta va contribui la imbunatatirea experientei omni-channel a clientilor nostri, precum si la continuarea dezvoltarii unei relatii de incredere, ajutor si respect reciproc cu acestia”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco. “Ne bucuram sa o avem in echipa si sa valorificam cunostintele sale, mai cu seama in acest moment de expansiune pe pietele externe – Ungaria si Bulgaria in prezent, Polonia, Germania, Cehia in viitorul apropiat, dar si de diversificare a gamei de produse disponibile pe flanco.ro si de dezvoltare a serviciilor oferite clientilor nostri.”

Inainte de a conduce activitatile regionale de logistica ale companiei LC Waikiki, Laura Simion a ocupat diverse roluri de management in acelasi sector, pentru companiile Electrolux, Alison Hayes si NCH Romania. De asemenea, fiind pasionata de domeniul logisticii si al supply chain managementului, este de 16 ani membra a Asociatiei Romane de Logistica (ARILOG). Intre 2007 si 2017 a avut patru mandate de vicepresedinte in boardul Asociatiei, cu roluri diverse, de la activitati de marketing si organizare de evenimente, la reprezentarea asociatiei in relatia cu studentii si cu mediul academic.

Ma bucur sa incep un nou capitol al drumului meu profesional alaturi de un brand romanesc de traditie, cu o echipa numeroasa si pasionata, intr-un context economic extrem de provocator si exigent”, spune Laura Simion. “Integrarea si armonizarea experientelor online/offline, comunicarea reala cu clientul si castigarea increderii acestuia sunt mize importante in retailul electro-IT, indiferent de tara despre care vorbim, iar noul rol imi va permite sa construiesc in aceasta directie.”

Laura Simion a absolvit Facultatea de Finante, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE, ulterior urmand un master in Project Management, in cadrul Facultatii de Management, dar si un EMBA, obtinand in 2018 o diploma de la Maastricht School of Management. Programul de Executive MBA de la MSM este numarul 1 in Olanda si numarul 5 in lume, potrivit clasamentului CEO Magazine - Global MBA Ranking, din 2021.

De asemenea, din 2012 este unul din cei 8 membri ai Consiliului Consultativ al Facultatii de Business si Turism din cadrul ASE Bucuresti, o entitate organizationala externa, independenta si pro-activa, avand ca scop ghidarea, promovarea, consilierea si sprijinirea facultatii in eforturile de a-si indeplini misiunea.

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 154 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 111 orase ale Romaniei. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro sau paginile de Facebook si de LinkedIn.

Autori

foto
FLANCO RETAIL SA