loader
Deloitte Romania l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator Servicii de Consultanta Financiara

Deloitte Romania l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator Servicii de Consultanta Financiara

Radu Dumitrescu a fost desemnat Partener Coordonator al practicii de Consultanta Financiara, incepand din luna iunie 2020

Deloitte Romania l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator al practicii de Consultanta Financiara, incepand din luna iunie 2020. In noul sau rol, Radu Dumitrescu coordoneaza echipele de servicii de suport in tranzactii si de reorganizare, de consultanta in fuziuni si achizitii, de investigare a fraudelor, precum si de evaluare economica si modelare financiara.

Radu Dumitrescu are aproape 20 de ani de experienta in analiza financiara, audit, fuziuni si achizitii, procese de due diligence, consultanta in finantarea de proiecte si litigii. El s-a alaturat Deloitte Romania in 2011 pe pozitia de senior manager, iar in 2016 a devenit Partener Servicii Suport in Tranzactii, rol in care a coordonat echipele de consultanta in fuziuni si achizitii si de servicii de reorganizare. A coordonat echipe multidisciplinare de experti financiari, fiscali si juridici in proiecte de due diligence si a lucrat la peste 250 de proiecte de servicii de suport in tranzactii, legate atat de achizitii nationale, cat si internationale, precum si in tranzactii cu credite neperformante. Este membru al Institutului Contabililor Autorizati din Anglia si Tara Galilor (ACCA), al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Autoritatii pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar (ASPAAS).

Radu Dumitrescu este un consultant financiar remarcabil, apreciat atat de clienti, cat si de colegi pentru profesionalismul si stilul sau de lucru. Am incredere ca, in noul sau rol, va continua sa contribuie la dezvoltarea practicii noastre de consultanta financiara punand accent pe sinergia echipelor, pe inovatie in serviciile pe care le oferim si pe integrarea cu alte servicii Deloitte”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Cu o echipa de 50 de experti, Deloitte este unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania de servicii de consultanta financiara pentru companii locale si multinationale din mediul privat si din cel public. In 2019, echipa de consultanta financiara a Deloitte Romania a fost implicata in peste 100 de proiecte complexe prin intermediul tuturor liniilor de servicii.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL