loader
PwC Romania a numit-o pe Georgiana Stancu in pozitia de Lider al Departamentului de Resurse Umane

PwC Romania a numit-o pe Georgiana Stancu in pozitia de Lider al Departamentului de Resurse Umane

PwC Romania a numit-o, incepand cu luna iunie, pe Georgiana Stancu in pozitia de Lider al Departamentului de Resurse Umane

Georgiana se alatura echipei PwC Romania dupa trei ani in care a detinut functia de Manager de Resurse Umane la IKEA Romania. Ea are peste 20 de ani de experienta in diverse roluri si industrii, inclusiv in domeniile bancar si retail, timp in care a coordonat numeroase proiecte de dezvoltare organizationala si eficientizare a proceselor de resurse umane, contribuind la construirea brandului de angajator pentru companiile in care a lucrat.

Este absolventa a facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti. De asemenea, detine o certificare in managementul resurselor umane din partea Societatii pentru Managementul Resurselor Umane din Statele Unite ale Americii - HRCI Institute SUA si o certificare de practica in psihologie clinica de la Colegiul Psihologilor din Romania - COPSI.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 158 de tari cu mai mult de 276.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri.

Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL