loader
Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin promovarea a cinci manageri seniori in roluri de directori

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin promovarea a cinci manageri seniori in roluri de directori

In activitatea companiei, directorii au un rol esential in consolidarea expertizei si a echipelor, in livrarea proiectelor si in consolidarea relatiilor cu clientii

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de management prin promovarea a cinci manageri seniori in roluri de directori in practica de fiscalitate, de audit si servicii conexe, de consultanta financiara si de consultanta in managementul riscului, ca urmare a performantelor lor in deservirea clientilor, in dezvoltarea profesionala a echipelor si in cresterea businessului. Astfel, Alexandra Bunea-Oprisescu a fost numita Director Taxe, Oana Nicula si Razvan Ungureanu, Directori Audit si Asigurari, Iulia Bratu, Director Fuziuni si Achizitii, si Elena Grigore, Director Consultanta de Risc.

In activitatea noastra, directorii au un rol esential in consolidarea expertizei si a echipelor, in livrarea proiectelor si in consolidarea relatiilor cu clientii. Este o mare satisfactie sa felicit noi colegi care ajung in astfel de pozitii cheie si sa le multumesc pentru angajamentul fata de valorile Deloitte de a crea un impact pozitiv prin ceea ce facem pentru clientii, pentru colegii nostri si pentru comunitatea de afaceri. Suntem increzatori ca abilitatile si entuziasmul lor vor consolida practica noastra si vor aduce un suflu proaspat in cadrul echipei de management”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Alexandra Bunea-Oprisescu are o experienta de 11 ani in domeniul preturilor de transfer. Ea ofera servicii de consultanta catre clienti locali si internationali care activeaza in industria serviciilor financiare, precum si in industriile telecomunicatiilor, media, tehnologie si prelucratoare. Domeniile sale de expertiza sunt consultanta fiscala, restructurarea afacerilor din perspectiva preturilor de transfer, acordurile de pret in avans, due-diligence si litigiile privind preturile de transfer. Alexandra este consultant fiscal certificat si detine o diploma de licenta in economie, o diploma postuniversitara in contabilitate si fiscalitate si un certificat ADIT in domeniul preturilor de transfer.

Pe parcursul celor 12 ani de experienta in domeniul auditului financiar, Oana Nicula a coordonat proiecte pentru clienti din domeniul energiei, bunurilor de larg consum, distributie, productie si al comertului cu amanuntul. Ea este implicata in auditarea situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele romanesti de contabilitate si cu standardele internationale de raportare financiara, precum si in alte proiecte, precum consultanta legata de aspecte contabile complexe si alte servicii de asigurare. Oana este licentiata in economie si este membra ACCA, CAFR, CECCAR si ASPAAS.

Razvan Ungureanu are 11 ani de experienta in audit si cunoaste in detaliu mediul economic local. A fost implicat in diferite proiecte precum misiuni de proceduri convenite, misiuni de asigurare limitata, audituri si revizuiri ale situatiilor financiare. Razvan este specializat in sectorul energiei si al utilitatilor, in domeniul produselor de larg consum si al industriei de prelucrare. El deserveste clienti locali si companii multinationale, raportand atat in conformitate cu standardele internationale de raportare financiara, cat si cu standardele de contabilitate din Romania. Razvan este licentiat in economie, membru ACCA, CAFR, CECCAR si ASPAAS.

Cu o experienta de 15 ani in domeniul fuziunilor si achizitiilor (M&A), Iulia Bratu are o experienta solida in coordonarea de tranzactii complexe si competitive pentru companii din industrii variate, precum energie, retail, farmaceutice si servicii financiare. Ea este unul dintre cei mai respectati consultanti M&A, conform clasamentului Mergermarket pentru Romania. Pe parcursul carierei sale, Iulia a contribuit la incheierea unor tranzactii de renume precum vanzarea Fabryo catre Akzo Nobel NV, vanzarea Farmexim si Help Net catre Phoenix, vanzarea Animax catre TRG si vanzarea participatiilor E.ON si OMV Petrom din compania de distributie a gazelor Congaz catre GDF Suez.

Elena Grigore are 11 de experienta in analiza riscului de credit si a reglementarii industriei bancare. Ea a supravegheat atat realizarea si revizuirea metodologiilor IFRS9 pentru banci din Romania, Serbia si Bulgaria, cat si dezvoltarea, testarea si validarea a numeroase modele interne pentru sisteme avansate. Ea a contribuit la implementarea sistemului Basel III pentru banci din Republica Moldova si a coordonat dezvoltarea instrumentului Business Model pentru Banca Nationala a Republicii Macedonia de Nord. Elena este licentiata in matematica si are o diploma de master in statistici aplicate si optimizare.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii SCA, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

Autori

foto
DELOITTE AUDIT SRL