loader
Deloitte, partener la primul summit din Europa Centrala si de Est al Singularity University

Deloitte, partener la primul summit din Europa Centrala si de Est al Singularity University

Deloitte are placerea sa anunte ca, in perioada 5-6 martie 2018, va fi partener la primul summit organizat vreodata in Europa Centrala si de Est de catre Singularity University din Silicon Valley, care va avea loc in Cehia, la Praga

Cu ocazia summit-ului, experti renumiti din domeniul tehnologiei si oameni de stiinta vor prezenta noi tendinte si evolutii recente in domeniul mobilitatii, al inteligentei artificiale, calculatoarelor, roboticii, medicinei, neurostiintei, blockchain, si al securitatii informationale.   Scopul acestui summit este acela de a inspira si de a facilita intelegerea tehnologiilor exponentiale care schimba societatea asa cum o stim, in randul liderilor din Europa Centrala si a influencerilor.

 

Summit-ul va explora noi frontiere ale eticii in afaceri, ale securitatii informationale, ale viitorului muncii si educatiei, precum si noi modele de crestere si organizare.

 

”La Deloitte, credem in sprijinirea executivilor de top in a intelege si fructifica oportunitatile care se nasc la granita dintre tehnologie si afaceri, pentru a se diferentia pe piata si pentru a prospera in vremuri disruptive”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte Romania. “Intr-un mediu de afaceri imprevizibil si in continua transformare, Deloitte aspira sa conecteze idei si expertiza de specialitate, industrii, oameni si jurisdictii, astfel incat sa ii ajutam pe clienti sa isi gaseasca drumul printre ambiguitati, incertitudini si contradictii. Ca lideri in transformare digitala, statut recunoscut prin parteneriatele globale cu Apple si Facebook, suntem incantati de rolul pe care il putem juca in transformarea actuala a afacerilor, a pietei muncii si a societatii”.

 

Rob Nail, fondator asociat si CEO al Singularity University a adagat: “Singularity University este incantata sa colaboreze cu Deloitte Central Europe pentru a se conecta cu lideri regionali si organizatii care transforma viitorul. Prin intermediul acestui Summit, speram sa conectam si sa inspiram liderii regionali pentru a genera un impact global”.

 

Singularity University este o comunitate globala de invatare si inovare care foloseste tehnologii exponentiale pentru a aborda cele mai mari provocari ale lumii si pentru a construi un viitor prosper pentru toti. La eveniment sunt asteptati 700 de participanti din Europa.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati http://singularityuczechsummit.com/

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL