loader
Deloitte invita studentii pasionati de lumea viitorului la Singularity University Summit din Praga

Deloitte invita studentii pasionati de lumea viitorului la Singularity University Summit din Praga

Deloitte Romania a dat startul inscrierilor pentru cea de-a doua editie a competitiei „Singularity Challenge”, competitie care va oferi echipei castigatoare, formata din trei studenti pasionati de lumea viitorului, oportunitatea sa participe la Summitul SingularityU 2019 din Cehia, care va fi organizat in Praga.

Desfasurat in perioada 1-2 aprilie 2019, evenimentul reuneste atat liderii in inovatie din Europa Centrala, cat si vorbitori de top din cadrul Singularity University, comunitatea globala de invatare si inovare care foloseste tehnologii exponentiale pentru a aborda cele mai mari provocari ale lumii. Temele principale ale summitului vor fi legate de tehnologia exponentiala si impactul acesteia asupra viitorului.

Pentru al doilea an, Deloitte Romania ofera posibilitatea unei echipe de studenti sa participe la Summitul SingularityU 2019 din Cehia si la dezbaterile despre perspectivele viitorului si despre solutiile care pot imbunatati viata oamenilor. Competitia este deschisa tuturor studentilor cu varste de maximum 25 de ani, care se pot inscrie in echipe de cate trei, si se va desfasura in doua etape. Echipele sunt invitate sa trimita prin e-mail un scurt videoclip creativ pe tema „Viitorul mobilitatii" pana pe 17 martie 2019, la adresa cerodeloittesingularitychallenge@deloitte.com. Materialele video vor fi publicate pe pagina de Facebook Deloitte Careers si vor fi supuse unui vot public pana pe 22 martie. In cadrul celei de-a doua runde de jurizare, reprezentanti din conducerea Deloitte Romania va evalua primele cinci videoclipuri cu cel mai mare numar de like-uri, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 25 martie 2019, pe pagina de Facebook Deloitte Carreers. Premiul consta in bilete la summit, transport si cazare in Praga pe perioada evenimentului.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul Deloitte Romania.

In Romania, Deloitte se concentreaza pe dezvoltarea echipelor si expertizei in domeniul tehnologiei. Practica de consultanta a firmei s-a consolidat in ultimii ani cu competente in domeniile automatizarii robotizare a proceselor (Robotic Process Automation - RPA), cyber-securitate si data analytics.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai multi ani drept lider in consultanta in tehnologie si in domeniul transformarii digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor incheiate cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce si alti giganti in tehnologie.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL